Antena Căutare

Impactul uriaș pe care filmul ”Joker” l-a avut asupra orașului New York. Locuitorii au ajuns la capătul răbdării: ”Suntem cu toţii deranjaţi. Urcăm şi coborâm pe aceste scări...”

Scările din Bronx pe care dansează Joaquin Pheonix în filmul "Joker" au devenit o adevărată atracţie turistică. Însă, locuitorii din zonă sunt exasperaţi de mulţimea de vizitatori care le invadează cartierul, zi de zi. Oamenii se plâng că turiştii lasă în urmă mormane de gunoaie şi sunt gălăgioşi.

Îmbrăcat într-un costum roşu şi purtând machiaj de clovn, Joaquin Phoenix dansează în timp ce coboară treptele din Bronx. Este scena emblematică a filmului ”Joker” pe care vizitatorii încearcă să o recreeze. Îşi fac selfie-uri, iar unii dintre ei se fotografiază îmbrăcaţi în costume asemănătoare cu cele purtate de controversatul personaj.

”Am văzut filmul "Joker" în Regatul Unit, dar - când am venit în New York - am decis să-l vedem din nou, seara trecută. sunt în apropiere de locul în care eram cazaţi, aşa că am venit să le vedem.”

Nu toată lumea este, însă, încântată de atenţia acordată scărilor new-yorkeze care despart două clădiri de pe Shakespeare Avenue. Unii locuitori se plâng că turiştii fac mizerie şi gălăgie în zona atracţiei turistice.

”Suntem cu toţii deranjaţi. Urcăm şi coborâm pe aceste scări în fiecare zi şi mereu când cobor pe aici, trebuie să trec de un baraj de oameni.”

Proiectat în cinematografele din toată lumea de la începutul lunii, filmul ”Joker” se bucură de un succes uriaş. Până acum, pelicula psihologică a avut încasări de aproape 800 de milioane de dolari doar în Statele Unite şi este cotată cu şanse mari la următor sezon al premiilor Oscar.

CITEȘTE ȘI:

A stat la masă cu Vladimir Putin! Irina Baianţ este cea mai căutată soprană din România... Mihai Constantinescu a făcut parte din cea mai tare formație rock românească! Cum a ratat ”Iubire, bibelou de porțelan”...
Stratul de ceară de pe mere. Ce spun specialiștii despre el și cum poate fi eliminat
Fructele din supermarketuri sunt frumoase. Au o formă atât de uniformă, sunt atât de...
Horoscopul zilei de 23 martie 2023. Racii au parte de o zi minunată. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 23 martie 2023 spune că Racii se vor bucura de clipe și momente care le vor...
Parteneri
Icre de fasole cu ceapă caramelizată. Rețetă delicioasă de post
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x