Live acum
Prime Time 20:00Chefi la cutite Sezonul 9

Joker - Dieta lui Joaquin Phoenix: mai slab cu 23 KG pentru rolul din ”Joker”

Joker - Dieta lui Joaquin Phoenix: a mâncat doar un măr pe zi pentru a fi mai slab cu 23 KG? Ce spune actorul 

Joker - Dieta lui Joaquin Phoenix: a mâncat doar un măr pe zi pentru a fi mai slab cu 23 KG? Ce spune actorul și în ce a constat dieta-minune

Lungmetrajul „Joker”, regizat de Todd Phillips, cu Joaquin Phoenix şi Robert De Niro în distribuţie, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american, stabilind un record pentru un debut în luna octombrie. Despre dieta lui Joaquin Phoenix, pentru a intra în pielea personajului, s-a spus că actorul ar fi mâncat doar un măr pe zi, pentru a slăbi 23 de kilograme.

Joaquin Phoenix, starul din Joker, a infirmat însă informația și a povestit în ce a constat dieta sa prin care a slăbit atât de mult.

Dieta lui Joaquin Phoenix pentru a slăbi 23 kilograme

Joaquin Phoenix, starul din Joker, a povestit în ce a constat drastica dietă pe care a urmat-o. ”Nu m-am alimentat doar cu un măr pe zi. Am avut, printre altele, salată și fasole verde, la aburi”, a spus actorul care a ținut dieta timp de patru săptămâni. ”Am lucrat cu un medic de încredere, care mă ghida și controla procesul (n.red. dietei mele)”.

Dietele rapide sunt considerate un pericol pentru sănătate. Speciliștii în nutriție spun:

„Atât dejunul intermitent, care constă în a nu lua nimic timp de 16 ore și a mânca restul de opt ore, cât și dieta keto, care elimină toți carbohidrații (paste, orez, pâine ...), sunt foarte puțin recomandabile. În aceste regimuri glucoza este mult redusă, masa musculară se pierde în loc de grăsime și sfârșește producând un efect de revenire care ne determină să redobândim greutatea pierdută, iar data viitoare când vom încerca să ne alimentăm ne va fi mult mai greu să pierdem kilogramele”, spun nutriționiștii.

Citește și:

Filme 2019: Joker - Joaquin Phoenix și Robert de Niro, la cuțite! Detalii de culise despre cel mai așteptat film

sursa: El Pais

Recomandari