Antena Căutare

În 2009, era o grăsuță notorie. În 2016, Michelle are bărbații la picioare. A ieșit așa la plajă și a ridicat mercurul în termometre! GAERIE HOT

Acum șapte ani, Michelle Lewin nu era decât o tânără oarecare din Statele Unite ale Americii, ieșită învingătoare din lupta cu kilogramele în plus, dar încă pufoasă, cu pielea flască și neîncredere în forțele proprii.

Acum șapte ani, Michelle Lewin nu era decât o tânără oarecare din Statele Unite ale Americii, ieșită învingătoare din lupta cu kilogramele în plus, dar încă pufoasă, cu pielea flască și neîncredere în forțele proprii.

Până într-o zi în care bruneta a pășit în sala de fitness. Nu a ținut o dietă, dar... a făcut antrenamente peste antrenamente și între timp a devenit și trainer. Este urmărită de miloane de tineri pe rețelele de socializare, iar povestea ei a devenit una motivațională. La 29 de ani, Michelle arată senzațional, iar grăsimea e doar o amintire. Dovadă stau imaginile pe care fotojurnaliștii Hepta le-au imortalizat pe plajă.

Deşi ai crede că mănâncă doar salată şi bea cât e ziua de lungă apă plată cu lămâie, Michelle e o adevărată gurmandă. E şi de înţeles la urma urmei, dezvoltarea şi menţinerea musculaturii presupune o cantitate mare de proteine.

Printre alimentele care nu lipsesc din regimul alimentar al tinerei se numără ovăzul, pieptul de pui, orezul, somonul, carnea de vită, salatele de legume, broccoli, sparanghelul, spanacul şi, bineînţeles...shake-urile proteice.

Punem pariu că nu ştiai? La ce foloseşte, de fapt, gaica din spate de la cămăşile bărbăteşti... VIDEO! Dai un ban şi ai coleg de trotuar! "Plimbătorul" de oameni, o afacere de mare succes. Câţi bani câştigă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x