Căutare Live

În glumă, și-a căutat iubitul pe Google și ce a găsit a lăsat-o fără cuvinte. Ce a aflat despre inelul de logodnă primit

O femeie a fost șocată după ce a decis să numele logodnicului pe Google. Rezultatele căutarii au ajutat-o să afle adevărul despre inelul ei de logodnă.

O femeie a fost șocată după ce a decis să numele logodnicului pe Google. Rezultatele căutarii au ajutat-o să afle adevărul despre inelul ei de logodnă

Captura TikTok

Când ai o relație de ceva vreme, presupui că știi tot ce trebuie să știi despre celălalt. Iată că nu este întotdeauna așa. A trăit-o pe propria piele o tânără care a căutat pe Google numele partenerului și a aflat detalii pe care acum le vrea uitate.

Ce a aflat tânăra despre logodnicul ei după ce i-a căutat numele pe Google

În loc să-i descopere vechiul profil MySpace sau niște fotografii penibile, ea a găsit o recenzie care a arătat că inelul ei de logodnă nu a fost cumpărat inițial pentru ea.

Într-un videoclip încărcat pe TikTok, viitoarea mireasă a explicat: „Când m-am hotărât la întâmplare să caut pe Google numele logodnicului meu, am văzut o recenzie scrisă pe site-ul unui bijutier pentru inelul meu de logodnă. Data de dinainte de a ne întâlni”.

Citește și: Un tânăr simțea că îl doare urechea, așa că a mers la spital. Medicii au descoperit ceva greu de imaginat. Peste ce au dat

În legenda videoclipului, care a înregistrat peste 34,6k de aprecieri, ea a subliniat că „din păcate, acest lucru este foarte adevărat”. Femeia dezamăgită a glumit despre „trauma ei”, dezvăluind că inelul este acum „dispărut”.

Mulți dintre cei care au comentat au înțeles pe deplin de ce tânăra a fost atât de consternată de descoperirea ei: „Faptul că a fost cumpărat inițial pentru o altă fată m-ar înnebuni”.

Când o persoană a încercat să-l apere pe bărbat și a precizat că „un inel este un inel” și că „poate că nu l-a putea returna”, internauții s-au grăbit să explice că a ratat complet ideea.

Altcineva a comentat: "Indiferent, ar fi putut să-l vândă și să cumpere un nou inel cu banii. Aș prefera un inel de 100 de dolari decât unul destinat sau care aparține altcuiva".

Citește și: Nadya Suleman e femeia care a născut octupleți. Cum arată acum și cât au crescut copiii ei. Aceștia au împlinit de curând 13 ani

@hreb Sadly this is very true #closeyourrings #fyp ♬ original sound - uglinablin
O tânără și-a cumpărat o rochie de pe internet, dar când a primit coletul a încremenit. Peste ce a putut să dea... Un bărbat a cumpărat un scaun vechi, dar când a vrut să scape de el a făcut o descoperire complet neașteptată. Ce a real...
Parteneri
Alimente pe care e recomandat să le eviți la micul dejun. Ce spun nutriționiștii despre aceste produse
Catine.ro
Ultimele știri
x