Antena Căutare

Un tânăr simțea că îl doare urechea, așa că a mers la spital. Medicii au descoperit ceva greu de imaginat. Peste ce au dat

Un bărbat a început să se simtă rău și a decis să meargă la spital, pentru un control. Nu mică a fost surpriza medicilor atunci când au văzut peste ce au dat, de fapt.

urechea unei persoane in care se toarna picaturi Galerie
În urechea unui tânăr, medicii au descoperit ceva uluitor | sursa foto: Shutterstock

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut un tânăr din orașul Huizhou din China. Era o zi ca oricare alta atunci când acesta a simțit o durere într-una dintre urechi. Văzând că se agravează, acesta a mers la spital, dar medicii au făcut o descoperire complet neașteptată.

Un tânăr acuza dureri de urechi și a mers la spital, dar medicii au făcut o descoperire neașteptată

Totul a început atunci când tânărul din orașul chinez menționat a început să simtă o durere ușoară la una dintre urechi. Nu s-a grăbit la spital, sperând că nu este vorba despre ceva grav. Totuși, zilele au trecut și durerea nu a părut că dispare, ba dimpotrivă. Atunci când totul a început să devină insuportabil, bărbatul nu a mai stat pe gânduri, ci s-a dus la spital.

Citește și: Ce înseamnă dacă ai niște mici găuri în zona urechii. Explicația te va surprinde

După un control amănunțit, medicii au făcut o descoperire complet neașteptată și pacientul a primit un verdict ce l-a lăsat imediat fără cuvinte.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În urechea unde exista durere, medicii au descoperit un gândac de bucătărie. Prinsă în canalul auditiv, insecta a rămas acolo și a început să provoace dureri omului. Cel mai probabil, vietatea a pătruns în ureche în timpul nopții, chiar în timp ce bărbatul dormea, aflată fiind în căutare de loc cald și ferit.

Citește și: Există un sunet pe care doar tinerii îl pot auzi! Ai curaj să dai testul și să afli ce vârstă au urechile tale, de fapt?

După ce a ajuns la spital și doctorii au înțeles despre ce este vorba, aceștia au făcut tot posibilul pentru a scoate gândacul de bucătărie din urechea omului. Medicul care s-a ocupat de intervenție a filmat toată procedura, iar imaginile au ajuns pe internet și au devenit virale. Folosindu-se de un endoscop, acesta a reușit să îndepărteze insecta cu succes.

Acesta a dezvăluit ulterior faptul că procedura a fost una destul de dificilă și riscantă, căci o mișcare mai bruscă sau una greșită ar fi făcut ca gândacul să înainteze în urechea omului și să îi afecteze în mod extrem de grav timpanul și implicit simțul auzului. După intervenția cu pricina, pacientul a fost externat din spital, arată cei de la mirror.co.uk.

Imaginile cu gândacul descoperit în urechea bărbatului au ajuns pe internet și au devenit virale. Mulți au fost uimiți de cele întâmplate și întâmplarea a făcut rapid înconjurul lumii.

Nadya Suleman e femeia care a născut octupleți. Cum arată acum și cât au crescut copiii ei. Aceștia au împlinit de curân... O tânără și-a cumpărat o rochie de pe internet, dar când a primit coletul a încremenit. Peste ce a putut să dea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x