Antena Căutare

În toate camerele lui Putin, există un obiect foarte controversat! La ce îl foloseşte liderul rus

Mediul online rus a nascut multe controverse legate de misteriosul obiect aflat in toate camerele lui Putin, odată cu întâlnirea președintelui rus cu ministrul Apărării, Serghei Șoigu, și ministrul de externe Serghei Lavrov, după care a fost dat ordinul de retragere a trupelor din Siria.

Mediul online rus a născut multe controverse legate de misteriosul obiect aflat în toate camerele lui Putin, odată cu întâlnirea președintelui rus cu ministrul Apărării, Serghei Șoigu, și ministrul de externe Serghei Lavrov, după ce a fost dat ordinul de retragere a trupelor din Siria.

La prima vedere, se pare că ar fi vorba despre o „masă de călcat”. Aceasta a fost imediat descoperita de către utilizatori, într-una dintre pozele făcute în biroul liderului rus de la Kremlin.

În realitate, se pare ca ar fi vorba despre cu totul altceva. Un purtător de cuvânt al Kremlinului a confirmat pentru „MK”, că în fotografie apare o lampă bactericidă, care ajută la protejarea președintelui de agenți patogeni, având în vedere numărul mare de vizitatori.

„În astfel de cazuri, iradiatorul bactericid este un lucru indispensabil pentru că omoară 90-99% din microbi, care sunt transmişi prin aer. În același timp este complet sigur pentru oameni”.

Lămpile bactericide (iradiatoarele UV) sunt plasate peste tot în reședința şi biroul lui Putin. La fel şi mașinile de curăţat pantofii, care stau la toate intrările în Kremlin, şi a căror utilizare este obligatorie.

Dezvăluirea unui paznic despre moartea lui Dan Condrea! Ce s-a întâmplat când patronul Hexi Pharma a părăsit domiciliul... Cea mai tare iluzie optică! Tu ce vezi în această imagine? Un cerc roşu sau un cal?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x