INCREDIBIL! O fetiţă a fost salvată de la viol de câţiva lei. Ce s-a întâmplat cu ea după aceea este de-a dreptul înduioşător

 

O fetiţă de 12 ani care era bătută şi forţată să se mărite a fost salvată de lei. După ce i-au pus pe fugă pe oameni, aceştia au păzit-o până au venit autorităţile.

Un caz înduioşător s-a petrecut în Etiopia. O fetiţă, care era dată dispărută cu o săptămână înainte de incident, a fost luată de şapte bărbaţi care au vrut să o forţeze să se mărite cu unul dintre ei. 
A fost bătută în repetate rânduri înainte să fie găsită de lei
"Au păzit-o până am ajuns noi, aproximativ jumătate de zi. Când ne-au văzut, au plecat pur şi simplu în pădure fără să ne atace. Dacă leii nu ar fi salvat-o, ar fi ieşit foarte rău pentru fetiţă. De cele mai multe ori, fetiţele care sunt răpite sunt bătute şi violate pentru a fi forţate să se mărite", au spus autorităţile etiopiene.
Experţii în animale sălbatice spun că este posibil ca leii să nu o fi atacat pe fetiţă pentru că aceata a plâns foarte tare din cauza şocului.
"Plânsul unui copil este asemănător cu cel al unui pui de leu. Se poate ca leii să o fi confundat cu un puiuţ care îşi căuta mama şi au protejat-o. Dacă s-ar fi oprit din plâns, situaţia ar fi putut să fie tragică".
facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe