Antena Căutare

INDICII că ești suflet REÎNCARNAT! Tu te afli printre ele?

În ultimul timp au început să apară tot mai multe mărturii despre persoane care s-au reîncarnat, unele dintre acestea fiind de-a dreptul copleșitoare.

În ultimul timp au început să apară tot mai multe mărturii despre persoane care s-au reîncarnat, unele dintre acestea fiind de-a dreptul copleșitoare.

Există numeroși specialiști care prezintă dovezi incredibile despre acest fenomen. Potrivit acestora, există o serie întreagă de indicii prin care cineva își poate da seama dacă este un suflet reîncarnat.

Un indiciu important este dat de regresia hipnotică. Aflată în stare de hipnoză, o persoană își poate aminti evenimente din viața anterioară. Un alt semn este dat de diferite boli sau suferințe fizice, despre care se crede că ar proveni din altă viață.

Amintirile ciudate, cunoștințele speciale sau aspectul fizic pot da alte indicii despre un suflet reîncarnat. Au existat cazuri în care diferite fotografii prezentau portretul unor persoane ce semănau izbitor de mult, deși s-au născut la secole distanță.

MĂRUL care sfârâie! Uite ce senzații ai! Tu ai curaj să-l încerci?... Arsenie Boca a trimis un SEMN! Ceva rău se va ÎNTÂMPLA în curând!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x