Antena Căutare

Furt "lacrimogen"! Trei hoti "s-au bucurat" la un camion plin cu CEAPA

Daca la Cannes se fura bijuterii in valoare de milioane de euro, in India, se fura ceapa. Trei barbati au incercat sa deturneze un camion cu leguma de te face sa plangi

Incidentul, ce s-a produs pe o autostrada principala, intre orasul Jaipur si New Delhi, a fost provocat de cei trei hoti. Ei au oprit un camion plin cu ceapa si l-au acuzat pe soferul acestuia ca ar fi vinovat de producerea unui accident rutier, in urma caruia ar fi fost avariata masina lor. Unul dintre barbati s-a urcat la volanul camionului, in locul soferului, si a demarat in tromba.

In timp ce se deplasau pe autostrada, politia, care fusese alertata rapid, a blocat toate drumurile. Vazand ca nu au scapare, hotii au abandonat camionul si au incercat sa fuga, lasandu-l pe sofer sa-si continue drumul.

Autoritatile indiene explica furtul neobisnuit prin faptul ca preturile la ceapa au crescut foarte mult, un kilogram costand 60 de rupii (aproximativ 70 de eurocenti) in New Delhi, in raport cu 15 rupii anul trecut.

Cresterea preturilor este influentata de situatia politica. In anul 1980, Indira Gandhi declara ca un Guvern care nu poate controla preturile la ceapa nu are dreptul sa se afle in functie.

De asemenea, in 1998, Guvernul din New Delhi a fost demis din cauza scumpirii exagerate a acestei legume. Atunci un kilogram costa de sase ori mai mult decat ar fi fost normal.

Foto:hepta

GALERIE FOTO! O mai tii minte pe Amanda din Melrose Place? Uite cum arata Heather Locklear la 52 de ani... Hackerul care i-a spart parola de Faceboook lui Zuckerberg, recompensat cu 12.000 de dolari...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x