Antena Căutare

Întâmplarea inedită a unui tik-toker american. Nu i-a venit să creadă ce i s-a întâmplat într-un restaurant din România

Un american aflat sigur în vizită în România a rămas impresionat de generozitatea unor români. Nu i-a venit să creadă ce i se întâmplă într-un restaurant scump din Alba Iulia.

colaj foto american impresionat de generozitatea unor români Galerie
Un american aflat sigur în vizită în România a rămas impresionat de generozitatea unor români. Nu i-a venit să creadă ce i se întâmplă într-un restaurant scump din Alba Iulia. | Captură Tik Tok

Un influencer american aflat în vizită în România a rămas impresionat de generozitatea românilor. Tânărul este popular pe Tik Tok și a rămas uimit când un cuplu a venit la masa lui și i-au spus că îl cunosc. A urmat ceva neașteptat care l-a emoționat profund.

Gestul impresionant făcut de un cuplu pentru un influencer american

Americanul cunoscut pentru că postează pe aplicația Tik Tok sub numele de „oopsimovedagain” se află în Alba Iulia de câteva zile și se oprise la un restaurant să mănânce. La final, când în mod normal ar fi trebuit să plătească nota, chelnerul i-a spus acestuia că ea a fost plătită deja. Gestul l-a impresionat profund și a vorbit despre această întâmplare pe contul său personal.

„Generozitatea românilor, nefiltrată. Nu o să credeți ce s-a întâmplat. Am luat cina la restaurantul Dante, unul dintre cele mai scumpe, și o româncă a venit la mine și mi-a spus: te știu de pe TikTok. A venit și soțul ei… Mi-am terminat masa… și am mâncat mult, pentru că îmi era foarte foame, apoi chelnerul mi-a spus că nu trebuie să plătesc nimic pentru că au plătit pentru mine. Cred că a fost minimum 30 de dolari, ceea e e scump. A fost foarte, foarte generos din partea lor și mi-au făcut zilele însingurate în România mai ușoare, îmi vine să plâng acum”, a spus acesta vizibil emoțioant.

Soția lui Bruce Willis, apel emoționant către jurnaliștii care îl urmăresc pentru a obține exclusivități: „Nu faceți asta”

Videoclipul a devenit viral și a strâns o mulțime de comentarii de la români și nu numai, care s-au bucurat că mai există oameni care știu să facă un gest frumos. Mai mult, internauții i-au mulțumit tik-tokerului că arată părțile bune ale țării noastre.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„In sfarsit cineva care ne vorbește de bine 😍 îți mulțumesc ca arăti ce semnifica România și bunătatea ei”, „Suntem un popor minunat, cine spune altceva, nu ne cunosc”, „Mulțumim că promovezi românia”, au fost câteva dintre comentariile scrise de internauți în mediul online.

Citește și: Ce să vizitezi în weekend lângă București. Locul care pare desprins din povești

Americanul viral este în România de câteva zile și plănuiește să viziteze întreaga țară

Americanul se află de câteva zile la Alba Iulia și este un pasionat al călătoritului. Din videoclipurile pe care le-a postat pe Tik Tok, se pare că acesta a vizitat mai multe orașe din România, printre care Iași, Sibiu și București. Călătorul s-a arătat impresionat de cartierele istorice din București, de cel mai mare centru spa din capitală, precum și de centrul vechi al Sibiului despre care s-a declarat fascinat.

Și-a comandat paste la restaurant și, când a vrut să facă o poză pentru Instagram, a observat că mâncarea a început să se ”miște”

De asemenea, el s-a mai arătat impresionat de faptul că în România, spre deosebire de Franța, patiseriile rămân deschise până seara târziu. Americanul s-a pregătit pentru vizita sa în România și chiar a învățat câteva cuvinte de bază.

Ea este cântăreața care susține că s-a căsătorit cu o fantomă. Care e motivul pentru care a trebuit să fugă din țară dup... De ce caietele au linie verticală trasată pe fiecare foaie. Explicația e veche și n-o auzi la școală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x