Invitații de la nuntă au crezut că nu văd bine. Ce „test” le-a dat mirele, ca să se poată așeza fiecare la masa lui

Doi tineri au decis să se căsătorească, așa că au chemat la petrecerea lor rude și prieteni. Totuși, când au ajuns la petrecere, invitații au crezut că nu văd bine, fiindcă mirii îi așteptau pe toți cu un test.

Doi tineri au oferit invitaților de la nuntă un „test” complet neașteptat

sursa foto: Profimedia

Oricât de greu ar părea de crezut, aceasta este incredibila poveste a unei tinere pe nume Gemma și a partenerului său de viață, James Sherred.

Tinerii au decis să se căsătorească, dar au avut însă grijă să pregăteascu un „test” cu totul și cu totul neașteptat pentru invitații lor, chiar înainte ca aceștia să se poată așeza la mese.

Ce „test” au primit niște invitați la nuntă, ca să se poată așeza la mese

Gemma s-a îndrăgostit de James Sherred și, fiindcă relația lor mergea din ce în ce mai bine, cei doi au decis să facă pasul cel mare. El a cerut-o în căsătorie și tânăra a acceptat.

Așa cum era de așteptat, nu a mai durat mult și au urmat pregătirile pentru marele eveniment. Se spune că nunta este unul dintre cele mai frumoase momente din viața unui om, motiv pentru care totul trebuie să iasă cât mai bine. Unii fac planurile și pregătirile chiar și cu un an înainte, pentru ca totul să iasă perfect.

Citește și: Ce a putut să facă o soacră, ca să strice nunta nurorii sale. Gestul de neimaginat i-a făcut pe mulți să sugereze anularea nunții

De la localul ales și până la buchetele de flori, ținute sau tematica aleasă, fiecare detaliu contează. Totuși, Gemma și partenerul său de viață, James Sherred, au decis să iasă puțin din tipare și au luaat decizia de-a pregăti pentru invitații lor un test cu totul și cu totul special.

James Sherred alături de soția sa, la nuntă

James Sherred alături de soția sa, la nuntă

Când a venit ziua cu petrecerea, invitații au avut parte de o surpriză de zile mari. Mai exact, mirii au pregătit la intrarea în local un imens table cu numele fiecărui invitat, în ordine alfabetică. Pentru a-și putea găsi numărul locului de la masă, fiecare invitat era nevoit să rezolve o mică problemă de matematică!

Citește și: Se pregăteau de nuntă atunci când iubita i-a spus ce ritual bizar are familia ei, în noaptea nunții. Ce a dezvăluit tânărul

Așa cum era de așteptat, unii s-au amuzat din plin de ideea neobișnuită propusă de acest cuplu, în timp ce alții au „taxat” inițiativa, spunând că nu e corect, fiindcă nu toată lumea este pasionată sau prietenă cu matematică. Totuși, fiindcă mirele este profesor de matematică, acest lucru nu este unul surprinzător.

Citește și
Ce înseamnă dacă ai găsit boabe de fasole sau resturi de mâncare la ușa casei. Polițiștii explică ce poate să însemne acest „semn”
Ce înseamnă dacă ai găsit boabe de fasole sau resturi de mâncare la ușa casei. Polițiștii explică ce poate să însemne acest „semn”
Dan este primul rapper din lume care și-a făcut implant cu lanțuri de aur pe scalp în locul firelor de păr. Cum arată
Dan este primul rapper din lume care și-a făcut implant cu lanțuri de aur pe scalp în locul firelor de păr. Cum arată
Florin Salam, despre starea sa de sănătate. Ce a spus manelistul după ce s-a speculat că ar avea probleme medicale
Florin Salam, despre starea sa de sănătate. Ce a spus manelistul după ce s-a speculat că ar avea probleme medicale
Mai multe articole

La final, după ce s-au chinuit puțin, invitații de la nuntă au fost poftiți la mese și petrecerea s-a desfășurat departe de probleme matematice sau ecuații complicate.

Povestea lor a ajuns pe internet și a devenit virală, stârnind numeroase și diferite reacții în rândul internauților.

Parteneri
Zodii vulnerabile. Nativii cu o sensibilitate aparte
Să accepți că te numeri printre acele zodii vulnerabile nu este deloc ușor. Nu toți oamenii își doresc să lase la vedere latura lor sensibilă. Cu toate acestea, este foarte important să lucrăm la acest lucru și să încercăm să-l îmbunătățim. Vulnerabilitățile pot fi oricând transformate în propriile noastre atuuri.
Catine.ro
Ultimele știri