Antena Căutare

Iranian inventiv: Si-a transformat bucataria in laborator de droguri

Un iranian a crezut ca Romania e locul perfect sa-si faca fabrica de droguri. S-a stabilit la Piatra Neamt si si-a transformat bucataria in laborator. Doar ca politistii nostri i-au luat urma si l-au prins cand incerca sa vanda zece kilograme de opiu.

Procurorii au dispus retinerea pentru 24 de ore a cetateanului iranian prins in flagrant delict in timp ce incerca sa comercializeze cantitatea de 10 kilograme opiu in valoare de 100.000 euro, se arata intr-un comunicat al DIICOT. Inculpatul de 44 de ani, membru al unei retele transfrontaliere de narcotraficanti, a fost depistat in flagrant delict pe raza municipiului Piatra-Neamt, in timp ce incerca sa comercializeze cantitatea de 10 kilograme opiu.

Drogurile proveneau din Turcia, urmau sa tranziteze teritoriul Romaniei si aveau ca destinatie finala Germania, iar in urma perchezitiilor efectuate la locuinta lui A.D. si M.D. au mai fost descoperiti aproximativ 2,5 litri lichid produs pe baza de opiu cu intentia de a sintetiza o substanta mai puternica si cu efecte similare, mai releva comunicatul DIICOT. Potrivit sursei citate, lichidul se afla in faza de preparare pe aragazul din bucataria imobilului.

Gafa amuzanta a ministrului britanic al Culturii: A rupt clopotelul... China a construit cel mai mare baraj artificial din lume...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x