Antena Căutare

Îţi merge din ce în ce mai prost? Nu mai da vina pe alţii! Cum îţi pui singur beţe în roate, în funcţie de zodie

Dacă în viaţa ta sunt momente în care ai impresia că nimic nu merge cum ar trebui, este important să ştii că s-ar putea să fii şi tu de vină. Conform astrologilor, fiecare zodie are un defect care o împiedică să fie fericită

Dacă în viaţa ta sunt momente în care ai impresia că nimic nu merge cum ar trebui, este important să ştii că s-ar putea să fii şi tu de vină. Conform astrologilor, fiecare zodie are un defect care o împiedică să fie fericită


Berbec
Uneori ai tendinţa de a fi insensibil, ursuz şi volatil. Acum eşti senin, iar în momentul următor, dispoziţia ţi se schimbă radical, după care zâmbeşti constant pentru tot restul zilei.
Taur
Crezi că lumea se învârte în jurul tău. Celorlalţi le este greu să aibă o relaţie cu tine, fie ea de prietenie sau amoroasă, fiindcă îi vezi mereu pe cei din jur printr-un filtru negativ.
Gemeni
Trebuie să decizi care dintre personalităţile tale îţi aduce cele mai multe beneficii şi să o afişezi constant. E greu să fii luat în serios dacă astăzi eşti într-un fel, iar mâine te suceşti.
Rac
Eşti mult prea sensibil, iar asta îi deranjează pe cei din jur. Tristeţea pe care o afişezi ori de câte ori te răneşte câte ceva este deranjantă.
Leu
Tânjeşti atât de mult după laude şi aplauze, încât cei din jur au impresia că nu ai primit suficientă atenţie când erai mic. În compania ta, oamenii se simt sufocaţi de nevoia ta de confirmare pentru fiecare lucru mărunt.
Fecioară
Nu eşti tocmai un prieten model. Nimănui nu-i place să fie bătut la cap în legătură cu tot soiul de detalii mărunte, aşa că lasă perfecţiunea acasă când ieşi cu prietenii!

Balanţă
Ai impresia că eşti un soi de zeitate când vine vorba de luarea unor decizii rezonabile şi echilibrate. E neplăcut pentru cei din jur să discute cu tine când acorzi atenţie numai aspectelor logice.
Scorpion
Ai un ego fără margini, iar cine alege să aibă o relaţie cu tine trebuie să îşi asume că nu va avea prea mult loc în peisaj din cauza asta. Neplăcut, nu-i aşa?
Săgetător
Eşti extraordinar, însă narcisismul tău îţi pune beţe în roate. La un moment dat, cei din jur se vor plictisi să îţi tot spună cât de cool eşti şi vor constata că nu te interesează altceva decât propria persoană.
Capricorn
Din păcate, treci de cele mai multe ori drept cea mai plictisitoare persoană de pe planetă. Dificultăţile pe care le ai în ceea ce priveşte spontaneitatea şi nonconformismul se răsfrâng atât pe plan profesional, cât şi pe plan personal, în relaţia cu prietenii, dar şi cu partenerul de cuplu.
Vărsător
E extraordinar că ai mereu idei originale şi nu vrei să te conformezi, însă uneori, încăpăţânarea ta de a o lua pe calea nebătătorită îi poate speria pe cei din jur. Faptul că eşti mereu împotriva curentului nu va face altceva decât să îi îndepărteze pe cei din jur.
Peşti
Tu nu ştii să te iubeşti pe tine însuţi, motiv pentru care îi laşi pur şi simplu pe cei din jur să te calce în picioare. Ia-ţi inima în dinţi şi pune piciorul în prag!
A înfipt mai multe furculiţe în pământ, cu dinţii în sus! Motivul? O să vrei să faci şi tu asta în grădina ta... Pune telefonul în pahar atunci când dormi! Acest obicei îţi va SCHIMBA VIAŢA! Cum este posibil?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x