Antena Căutare

Iubirea unui suflet de copil a devenit viral pe internet: Ce i-a scris un băiețel de patru ani fetei pe care o place

Îl cheamă Bennet, are doar patru ani și a reușit să smulgă zâmbete unei lumi întregi cu scrisoarea sa de dragoste, adresată fetiței pe care el o place. Inocența sa și sentimentele frumoase au deternimat-o pe mama sa să accepte rugămintea băiețelului de a redacta câteva rânduri adresate "domnișoarei".

Îl cheamă Bennet, are doar patru ani și a reușit să smulgă zâmbete unei lumi întregi cu scrisoarea sa de dragoste, adresată fetiței pe care el o place.

Inocența sa și sentimentele frumoase au deternimat-o pe mama sa să accepte rugămintea băiețelului de a redacta câteva rânduri adresate "domnișoarei".

"Vrei sa vii la mine acasa? Hai sa ne jucam impreuna. Esti frumoasa ca un cal sau ca o buburuza. Nu sunt sigur care dintre ele. Ar trebui sa vii la mine si sa mancam branza. Te iubesc, iar aseara mi-a cazut un dinte. Vreau sa-ti arat un truc magic si sa te uiti la mine cum ma bat cu robotii", i-a transmis băiețelul, scrie The Independent.

Jennifer, mama lui Bennet, a publicat mesajul pe o rețea de socializare și a fost extrem de distribuit, strârnind zâmbete și .

EMOȚIONANT până la lacrimi! Ce au făcut doi români pentru acest om a șocat o lume întreagă! (VIDEO)... BOMBĂ cu ceas în iaurturile cu fructe! Nu vei mai mânca așa ceva!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x