Antena Căutare

Jay i-a dat unui om al străzii de muncă pentru o zi, dar a trăit surpriza vieții sale! Toată lumea a rămas uluită de întâmplare

Un tânăr a decis într-o zi să facă o faptă bună și să-i ofere de lucru unui om al străzii, timp de o zi. La final, bărbatul a avut parte de o surpriză de zile mari!

Un tânăr a decis într-o zi să facă o faptă bună și să-i ofere de lucru unui om al străzii, timp de o zi. La final, bărbatul a avut parte de o surpriză de zile mari!

Este povestea inedită a lui JayJay Murray, care într-o zi a decis să ofere de lucru unui om al străzii timp de o zi, totul contracost.

„Era primul la mine pe șantier și lucra fără oprire. Nu am văzut pe nimeni niciodată să fie atât de fericit că este la muncă! A adorat sandvișul cumpărat de mine”

La finalul zilei de muncă, bărbatul a vrut să-i dea omului suma de 15 lire sterline, dar din cheta celorlați muncitori s-a ajuns la suma de 70 de lire sterline, cam cât i-ar fi ajuns omului fără adăpost să trăiască o lună de zile!

Așa ceva...mai rar! Dans popular la BARĂ! Clip video VIRAL ce a uimit românii! O să vrei și tu așa ceva la PETRECERI!

Atât de recunoscător a fost, încât a întrebat dacă mai poate veni la muncă și în altă zi! Și JayJay a fost atât de impresionat, încât l-a dat model lumii, printr-un mesaj pe internet.

Uneori, prejudecățile nu ne lasă să vedem că și oamenii străzii sunt, de fapt, tot oameni.

Adevărurile ascunse ale zodiacului. Care sunt cele mai mari calități, în funcție de zodie... Galerie FOTO: "Simţeam cum focul îmi topeşte carnea de pe mine". Frumuseţea i-a fost răpită de o nevastă geloa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x