Antena Căutare

Jennifer Lopez s-a pozat goală în cadă. Diva latino și-a acoperit bustul cu spumă și a arătat public detalii din intimitatea băii

Jennifer Lopez, în vârstă de 51 de ani, arată de-a dreptul impecabil, iar acest lucru poate fi văzut în orice apariție pe care o are. De curând, artista s-a pozat în intimitatea băii, goală.

Jennifer Lopez s-a pozat goală în cadă. Diva latino și-a acoperit bustul cu spumă și a arătat public detalii din intimitatea băii Galerie
Jennifer Lopez | Getty

Jennifer Lopez a încins imaginația internauților după ce s-a fotografiat în cadă, în timp ce făcea baie. Diva le-a oferit urmăritorilor ei de pe Instagram imagini incendiare chiar din intimitate. Bustul cântăreței internaționale este acoperit doar de spumă.

Jennifer Lopez a renunțat la machiaj și pare că timpul a stat în loc pentru iubita lui Ben Affleck, care la o vârstă destul de înaintată are un chip asemănător cu al unor femei în floarea tinereții. Atunci când nu se lasă pe mâna specialiștilor, Jennifer Lopez arată extraordinar de fresh, semn că nu doar machiajul îi creează look-ul impecabil, ci și grija zilnică pe care o are față de trupul ei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Jennifer Lopez s-a întors în brațele lui Ben Affleck după ce s-a despărțit de Alex Rodriguez. Cei doi foști s-au reunit la 17 de la despărțire și se pare că au parte de o relație fierbinte.

Citește și: Jennifer Lopez, fotografia emoționantă cu tatăl ei. Cum arată cel mai important bărbat din viața artistei

Surse apropiate ale cântăreței au declarat că frumoasa hispanică a petrecut mai mult timp cu Ben, după despărțirea de Alex Rodriguez, spunând că sunt prieteni foarte apropiați. Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată în urmă cu 19 ani, pe platourile de filmare ale filmului “Gigli”, în 2002. Pe atunci, JLo era căsătorită cu fostul ei soț, Cris Judd. Frumosul cuplu a devenit pe atunci una dintre cele mai populare perechi de la Hollywood, supranumită și “Bennifer”.

Dovada că Jennifer Lopez și Ben Affleck au parte de o relație fierbinte

De curând, frumoasa artistă Jennifer Lopez a fost surprinsă alături de fostul ei soț, Ben Affleck, pe balconul conacului de lux.

Paparazzi i-au surprins pe cei doi pe balcon, în momente diferite, însă era clar că sunt în aceeași cameră. JLo s-a îmbrăcat lejer, într-o rochie de vară, iar Ben într-o ținută sport. Cei doi foști s-au reunit la 17 de la despărțire și se pare că au parte de o relație fierbinte.

Surse apropiate ale cântăreței au declarat că frumoasa hispanică a petrecut mai mult timp cu Ben, după despărțirea de Alex Rodriguez, spunând că sunt prieteni foarte apropiați.

Citește și: Jennifer Lopez și Ben Affleck, surprinși în ipostaze fierbinți. Cei doi nu și-au mai putut controla sentimentele în public

JLo și Ben Affleck s-au întâlnit pe platourile de filmare ale filmului “Gigli”, în 2002. Pe atunci, JLo era căsătorită cu fostul ei soț, Cris Judd. Frumosul cuplu a devenit pe atunci una dintre cele mai populare perechi de la Hollywood, supranumită și “Bennifer”.

Artista a divorțat în 2003 de Cris și și-a făcut publică relația cu Ben Affleck. În 2003, după ce se logodiseră deja, J. Lo și Ben Affleck și-au amânat nunta, iar în 2004 și-au anulat logodna, iar artista s-a căsătorit cu Marc Anthony.

Femeia care arată mult mai bătrână atunci când se demachiează. Ce vârstă are Tiffany, de fapt... Ce salarii au angajații Familiei Regale britanice. Sumele care le intră anual în cont...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x