Gesturi de tandrețe între Jennifer Lopez și Ben Affleck. Oricât s-au ferit de paparazzi, tot au fost prinși "în fapt"

Jennifer Lopez a ieșit la plimbare alături de Ben Affleck. Cei doi au încercat să se ascundă de paprazzi, dar nu au rezistat fără să-și arate gesturile de iubire.

Jennifer Lopez

Getty

Jennifer Lopez s-a întors în brațele lui Ben Affleck după ce s-a despărțit de Alex Rodriguez. Cei doi foști s-au reunit la 17 de la despărțire și se pare că au parte de o relație fierbinte.

Paparazzi i-au surprins pe cei doi în timp ce își împărțeau gesturi tandre în văzul tuturor. JLo s-a îmbrăcat în jeansi, iar Ben într-o ținută sport. Deși nimeni nu mai credea într-o împăcare după 17 ani, cei doi au revenit la sentimentele de odinioară.

Surse apropiate ale cântăreței au declarat că frumoasa hispanică a petrecut mai mult timp cu Ben, după despărțirea de Alex Rodriguez, spunând că sunt prieteni foarte apropiați. Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată în urmă cu 19 ani, pe platourile de filmare ale filmului “Gigli”, în 2002. Pe atunci, JLo era căsătorită cu fostul ei soț, Cris Judd. Frumosul cuplu a devenit pe atunci una dintre cele mai populare perechi de la Hollywood, supranumită și “Bennifer”.

Citește și: Jennifer Lopez și Ben Affleck, gestul tandru care i-a dat de gol. Cum au fost surprinși

Artista a divorțat în 2003 de Cris și și-a făcut publică relația cu Ben Affleck. În 2003, după ce se logodiseră deja, J. Lo și Ben Affleck și-au amânat nunta, iar în 2004 și-au anulat logodna, iar artista s-a căsătorit cu Marc Anthony.

Despărțirea lui Jennifer Lopez de Alex Rodriguez a uimit pe toată lumea. Ce s-ar fi întâmplat între cei doi

Alex Rodriguez și Jennifer Lopez s-au despărțit după o relație de 4 ani, făcând publică declararația că vor să rămână doar prieteni, continuând să lucreze împreună la proiectele lor comune.

Relația lor nu a avut de suferit doar din cauza faptului că amândoi au cariere impresionante și prea puțin timp liber, ci se pare că a fost vorba de încredere. O sursă aproapiată a cuplului a declarat pentru publicația People că Jennifer Lopez nu a crezut că e în interesul ei să continue relația cu Alex Rodriguez.

Citește și: Jennifer Lopez la un pas de un accident vestimentar. Cum a fost surprinsă diva

“Sunt prea multe probleme între ei care au rămas nerezolvate”, a mai adăugat sursa apropiată divei pentru People. După ce s-a speculat în presă de câteva luni că Alex Rodriguez ar avea o aventură cu o altă femeie, sursele apropiate cuplului au dorit să clarifice că despărțirea dintre sportive și J. Lo nu a fost din cauza acestei potențiale aventuri, ci din cauză că nu se mai puteau înțelege.

Citește și: Jennifer Lopez a apelat la o schimbare de look senzațională. Cum arată vedeta cu părul lung, ca Rapunzel

Aceeași persoană a explicat că J. Lo nu a mai simțit că poate avea încredere în Alex. “Ea se simțea mizerabil și nu credea că e în avantajul ei să rămână cu Alex”, a mai spus sursa.

Ultimele știri