Jennifer Lopez și Ben Affleck, surprinși în ipostaze fierbinți. Cei doi nu și-au mai putut controla sentimentele în public

De această dată nu mai există niciun dubiu că Jennifer Lopez și Ben Affleck se iubesc din nou. Cei doi îndrăgostiți care și-au reluat relația după 17 ani.

De această dată nu mai există niciun dubiu că Jennifer Lopez și Ben Affleck se iubesc din nou. Cei doi îndrăgostiți care și-au reluat relația după 17 ani.

Profimedia

Paparazzi i-au surprins pe cei doi îndrăgostiți sărutându-se pasional în public, amândoi fiind extrem de zâmbereți și entuziasmați de noul început. Jennifer Lopez, în vârstă de 51 ani, și Ben Affleck, în vârstă de 48 de ani, au fost fotografiați de paparazzi în timp ce luau cina în Malibu la un restaurant de lux.

Sărutul pasional care i-a dat de gol pe cei doi actori

Se pare că cei doi s-au reunit cu membrii familiei lui Jennifer pentru a o sărbători pe sora acesteia, Linda, care a împlinit 50 de ani. J. Lo și Ben se sorbeau din priviri și se foarte evident că se bucură de prezența celuilalt.

Ben nu s-a dezlipit de frumoasa lui iubită, pe care a alintat-o și mângâiat-o, sărutând-o de mai multe ori. Cei doi au stat foarte apropiați, în timp ce Ben o săruta pe gât pe Jennifer și îi șoptea la ureche, făcând-o să râdă.

Citește și: Femeia cu care Alex Rodriguez a înlocuit-o pe Jennifer Lopez. Cu cine s-a întâlnit sportivul

La întrunirea din Malibu au fost prezenți și gemenii lui Jennifer Lopez, Max și Emme. În urmă cu câteva zile, Ben Affleck a fost surpins în compania mamei lui J. Lo, semn că are aprobarea ei pentru această relație, potrivit Page Six.

“În trecut, mama lui Jennifer au fost foarte apropiați. Guadalupe îl iubea pe Ben. A fost tristă când a aflat că lucrurile nu au funcționat între ei în urmă cu mai mulți ani”, a declarat o sursă apropiată a cuplului.

Jennifer Lopez și Ben Affleck, o poveste care continuă să se scrie

Se pare că cei doi petrec acum din ce în ce mai mult timp împreună. Chiar dacă niciunul dintre ei nu a confirmat împăcarea și au spun că ei au fost dintotdeauna foarte buni prieteni, chiar și după ce au rupt logodna, presa îi surprinde mai apropiați.

Citește și: Jennifer Lopez și Ben Affleck, gestul tandru care i-a dat de gol. Cum au fost surprinși

Se pare că fanilor nu le-a scăpat un detaliu important. Marele actor încă poartă ceasul pe care l-a primit cadou de la Jennifer Lopez în 2002, pe vremea când ei erau logodiți. Atunci când s-au reîntâlnit în weekend, Ben Affleck, în vârstă de 48 de ani, a purtat ceasul din argint pe care l-a păstrat amintire aproape 20 de ani.

Cei doi actori au fost văzuți pentru prima oară împreună după mulți ani, pe 11 mai anul acesta, când au fost la o petrecere în Montana.

Ei s-au cunoscut pe platourile de filmare ale filmului “Gigli”, în 2002. Pe atunci, J. Lo era căsătorită cu fostul ei soț, Cris Judd. Actrița și cântăreața a divorțat în 2003 de Cris și și-a făcut publică relația cu Ben Affleck.

Frumosul cuplu a devenit pe atunci una dintre cele mai populare perechi de la Hollywood, supranumită și “Bennifer”.

Ultimele știri