Căutare Live

Jonathan Lancaster, bărbatul abandonat de părinți din cauza malformației faciale. Cine e femeia care i-a redat speranța

Jonathan Lancaster are o poveste de viață emoționantă după ce a fost abandonat imediat după naștere din cauza felului în care arăta.

Bebelușul lor pe care îl credeau perfect se născutse cu o malformație la nivelul feței, iar ei nu suportau să îl privească.

profimedia

Jonathan Lancaster s-a născut în 31 octombrie 1984, iar când părinții săi l-au văzut, au luat o decizie extrem de dură. Bebelușul lor pe care îl credeau perfect se născutse cu o malformație la nivelul feței, iar ei nu suportau să îl privească.

Jonathan s-a născut fără osul pomeților, iar acest lucru i-a schimbat complet înfățișarea, având ochii ușor căzuți, forma feței schimbată și mandibula retrasă. Părinții lui nu au putut să accepte înfățișarea lui și l-au abandonat la doar 36 de ore de la naștere.

Se pare că nici mama sa, dar nici taăl său nu au simțit o conexiune cu nou-născutul și au fost speriați de felul în care arăta. Când a crescut, Jonathan a aflat toate aceste lucruri care i-au rămas în minte pentru totdeauna.

Citește și: Pielea Palomei Lira nu are tratament nicăieri în lume. De ce arată așa fața tinerei de 23 de ani

Atunci când trecea prin momente dificile, băiatul se gândea adesea la faptul că a fost părăsit imediat după naștere, iar aceste gânduri îl afectau și mai tare, făcându-l și mai furios.

De ce sindrom suferă Jonathan

Bărbatul s-a născut fără pomeți, iar parte din urechea dreptă nu e complet dezvoltată. Faptul că nu are osul pomeților i-a schimbat întreaga înfățișare, iar ochii lui par căzuți, iar mandibula e retrasă. Jonathan suferă de sindromul Treacher Collins.

Cine i-a schimbat viața băiatului

La vârsta de 5 ani, în 1990, Jonathan a fost adoptat de o femeie pe nume Jean, căruia el îi este extrem de recunoscător. El a îndrăgit-o din primul moment pentru că ea știut întotdeauna cum să se poarte cu el, privindu-l mereu direct în ochi atunci când purtau o discuție și nu părea să fie înfricoșată de înfățișarea lui.

Citește și: Pare un om normal, însă toată lume fuge de Alyssa. Suferă de un sindrom rar și puțini pot sta lângă ea din cauza mirosului

Jean l-a crescut cu multă grijă și dragoste pe Jonathan, ajutându-l să devină un adult extraordinar și punând bazele unui om care are acum încredere în el, indiferent de felul în care arată.

În ciudat faptului că s-a luptat cu părerea celor din jur întreaga lui existență, prin intermediul lui Jean, băiatul a învățat să își iubească viața așa cum e ea, fiind bucuros că e sănătos.

Ce s-a întâmplat când a încercat să ia legătura cu părinții lui

Jonathan a încercat să își găsească părinții biologi, iar Jean l-a susținut să o facă. Jonathan și-ar fi dorit să îi întrebe de ce au acționat așa și ar fi vrut să împartă cu ei multe dintre reușitele lui.

“În cele mai întunecate zile ale mele îmi doream să îi rănesc așa cum și ei m-au rănit pe mine”, a mai spus Jonathan într-un interviu pentru UNILAD.

Citește și: Cum arată fetița cu părul ca vata de zahăr căreia medicii i-au interzis să-și perie podoaba capilară. Suferă de un sindrom rar

La vârsta de 24 de ani, când deja se dezvoltase într-un adult capabil, Jonathan a decis să le trimită o scrisoare părinților săi prin care le spunea că i-ar plăcea să îi cunoască.

Cu toate acestea, o săptămână mai târziu, răspunsul pe care l-a primit nu a fost cel așteptat. Părinții lui i-au scris într-o scrisoare foarte clar că nu doresc să vorbească despre acest subiect, orice alte încercări de comunicare cu ei vor fi ignorate și nu doresc să mai fie deranjați.

Acest mesaj l-a rănit foarte tare pe Jonathan, care a început să plângă și s-a simțit din nou respins.

“La sfârșitul zilei o să mă gândesc mereu că acele două ființe umane mi-au dat viață și pentru asta le vor fi mereu recunoscător. De fiecare data când sunt într-un impas, mă gândesc la ei, dar cel mai important lucru pe care vreau să îl împart cu ei este că sunt fericit și sunt okay”, a mai completat Jonathan.

Chiar dacă a crezut mereu că felul în care arată nu o să îl ajute să își găsească de muncă sau să își facă prieteni și să cunoască dragostea, s-a înșelat. Lumea care îl cunoaște se bucură să fie în preajma lui.

În prezent, ajuns la vârsta de 37 de ani, Jonathan spune că nu se gândește să își facă vreo operație pentru că se iubește și se acceptă așa cum e. De-a lungul timpului a mai cunoscut copii care suferă de același sindrom ca el și a încercat mereu să le ofere o mână de ajutor și o rază de speranță.

Soții au vrut să-și renoveze noua casă, dar au dat peste un zid fals! Ce au găsit înăuntru i-a lăsat fără cuvinte... Un bărbat a refuzat să-și ofere locul din autobuz unei femei gravide. Motivul e neașteptat, dar mulți i-au dat dreptate...
Parteneri
Tartă cu prune. Desert simplu și delicios, din puține ingrediente
Catine.ro
Ultimele știri
x