Antena Căutare

Julian Assange a primit titlul de "cel mai rau australian al anului"

Fondatorul site-ului WikiLeaks a fost desemnat e "cel mai rau australian al anului" de revista pentru barbati Zoo Weekly's. Julian Assange a primit acest titlu pentru ca a publicat mii de documente diplomatice confidentiale, informeaza AFP.

Pentru obtinerea titlului decernat in fiecare an de revista Zoo Weekly's , Assange a concurat cu... Dumnezeu, printesa Mary a Danemarcei si premierul australian, Julia Gillard. Dumnezeu a fost nominalizat la titlul de „cel mai rau australian al anului" din cauza inundatiilor catastrofale din Australia. Iar printesei Mary a Danemarcei, de origine australiana, i se reproseaza ca a capatat un accent danez.

"Puteti sa interpretati acest caz in orice fel, dar realitatea este ca fondatorul WikiLeaks a incalcat regula care vrea ca „tot ceea ce este secret sa ramana secret" ", au scris reprezentantii publicatiei.

Fondatorul Wikileaks este in prezent consemnat la domiciliu in Marea Britanie dupa ce a petrecut cateva zile in inchisoare pentru acuzatiile de viol aduse de doua suedeze.

Julian Assange s-a nascut la 3 iulie 1971, in Australia. A devenit cunoscut in intreaga lume pentru site-ul Wikileaks, al carui fondator este. El si-a facut insa intrarea in lumea virtuala la 16 ani, in 1987, ca hacker.

Dupa ce a accesat ilegal mai multe site-uri, Assange a fost prins de politistii australieni in 1991 si amendat. Dupa acest moment, Assange trece in tabara "baietilor buni" din lumea IT. Din 1994, a lucrat ca programator. In paralel si-a terminat studiile. In 2006, Assange a pus bazele proiectului WikiLeaks.

Sursa: Antena3

In 2010, trenurile CFR Calatori au intarziat cinci ani si trei luni... VIDEO! Gorila de 10 zile, vedeta la Zoo, in Sydney...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x