Antena Căutare

Kaden Luna, bărbatul care a devenit celebru pe Tik Tok recreând ținutele celebre ale Prințesei Diana. Cum arată tânărul de 20 ani

Kaden Luna, în vârstă de 20 de ani, din Austin, Texas, este fanul înrăit al Prințesei Diana, apreciând extrem de mult stilul ei vestimentar, dar și personalitatea ei modestă.

printesa diana intr-o rochie neagra eleganta, cu umerii goi, cu o diadema pe cap si printul charles intr-un costum negru Galerie
Kaden Luna, în vârstă de 20 de ani, din Austin, Texas, este fanul înrăit al Prințesei Diana, apreciând extrem de mult stilul ei vestimentar, dar și personalitatea ei modestă. | Hepta

Din dragoste pentru Prințesa Diana, Kaden s-a decis să recreeze unele dintre cele mai faimoase ținute ale regretatei “Prințese a Inimilor”. Astfel, el a reușit să devină faimos pe Tik Tok.

După ce a văzut serialul “The Crown”, care spune povestea Prințesei Diana, Kaden a rămas impresionat de feminitatea ei, trăsăturile deosebite și stilul vestimentar care îi arăta adesea latura ei rebelă.

Bărbatul în vârstă de 20 de ani a cheltuit 1.500 dolari pe hainele cu care a recreat unele dintre cele mai cunoscute ținute ale ei, cu care Prințesa Diana a făcut furori.

Bărbatul care a recreat ținutele Prințesei Diana

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Kaden, care lucrează în domeniul retail, a devenit obsedat de stilul și personalitatea regretatei prințese și, fiind un mare fan al familiei regale britanice, a decis că trebuie să își arate aprecierea față de Prințesa Inimilor în stilul său aparte.

Citește și: Prințul Charles i-ar fi cerut Dianei să includă o floare în buchetul de mireasă. Ce era și de ce a ținut să nu lipsească

Bărbatul a cheltuit aproximativ 1.500 dolari pe cardigane și pulovere pentru a recrea unele dintre cele mai simpatico ținute ale Prințesei Diana. Unele sunt haine vintage care arată identic cu cele purtate în trecut de prințesă.

El și-a prezentat colecția extraordinară de pulovere și cardigane ca ale Prințesei Diana într-un video pe TikTok care a devenit imediat viral, strângând peste 2 milioane de vizualizări.

Ce a declarat Kaden Luna, tânărul care a fost inspirat de ținutele Prințesei Diana

Înregistrând un asemenea success, Kaden a declarat:

“Aș spune că am devenit un fan al Dianei cu câteva luni înainte de sezonul 4 din The Crown. Nu sunt sigur de ce a început această obsesie. Doar am văzut un pullover de-al ei care am crezut că e cool, era cel roșu, cu o oaie pe el. Am încercat să îl găsesc și am găsit un fake, care semăna mult cu originalul. Apoi, de acolo, am început să mă uit la mai multe poze cu ea îmbrăcată în pulovere și cardigane și am găsit câteva care mi-au plăcut. Asta m-a făcut să le caut, încercând să le cumpăr. (…)

Cu siguranță am cheltuit prea mulți bani. Unele nu sunt chiar atât de rele, în special că nu sunt mulți care știu că ea a purtat toate ținutele astea. Am reușit să găsesc majoritatea pieselor vestimentare la Depop. Iar pe altele le-am găsit pe Etsy, Ebay și Mercari”, a povestit Kaden.

Citește și: Ce mesaj ascund pantofii purtați de Prințesa Diana la nunta cu Prințul Charles - FOTO

“Pe unele le-am luat cu 8 dolari, dar au fost și pulovere pe care am dat 300 dolari”, a mai spus bărbatul.

El a a făcut categoria de “pulovere urâte din anii ‘80“ și astfel, el spune că a reușit să învețe mai multe despre stilul Prințesei Diana.

“Chiar nu știam prea multe despre ea, dar tot vedeam poze cu ea peste tot și chiar îmi place felul în care se îmbracă”, a mai adăugat Kaden, potrivit Daily Mail.

O femeie a slăbit 63 de kilograme mâncând bacon și alte alimente preferate. Ce secret a folosit Alexa Fears... Ea e femeia care a născut gemeni la 74 de ani. Ce a anunțat Erramatti Mangayamma, după ce a devenit cea mai bătrână mamă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x