Antena Căutare

Kovid Kapoor, indianul care a devenit celebru în timpul pandemiei. Nu doar prenumele stârnește hohote de râs

Un antreprenor de origine indiană, pe nume Kovid Kapoor, a ținut paginile internetului, în ultimele zile, din cauza prenumelui său. De altfel, este și motiv al glumelor de pe internet, unele dintre ele scrise chiar de el.

kovid kapoor imbracat in sacou negru si camasa bej
Kovid Kapoor, bărbatul care a devenit faimos pe internet din cauza asemănării numelui său cu virusul Covid-19 | Profimedia

„Bună, eu sunt Kovid și nu sunt un virus”, este una dintre replicile cele mai haioase ale antreprenorului care a reușit să creeze intrigă și amuzament, în contextul pandemiei.

Kovid Kapoor, despre situatiile amuzante legate de prenumele lui: „Până și Google mă corectează atunci când îmi tastez numele „Did you mean Covid” / "Ai vrut să scrii Covid"

În limba maternă, numele său înseamnă „învățat” și dintotdeauna a creat confuzie, însă, de când cu pandemia, asemănarea dintre virusul Covid-19 și prenumele său a stârnit hohote de râs, dar, câteodată, și excludere.

Citește și:România renunţă la împărţirea statelor în funcţie de riscul epidemiologic. Ce se întâmplă cu nevaccinații care vin în țară

În contextul noului val pandemic, Kovid Kapoor a povestit pentru timesofindia.com mai multe dintre glumele făcute pe seama numelui său, inclusiv o captură de ecran cu momentul în care Kovid încerca să-și tasteze propriul nume, pe Google și a fost corectat de către motorul de căutare.

Postările sale de pe rețelele sociale strâng aprecieri de ordinul zecilor de mii și chiar sunt distribuite de mii de urmăritori.

Citește și:Vaccinul Pfizer împotriva Covid pentru copii cu vârsta sub 5 ani ar putea fi disponibil până la sfârşitul lui februarie

Acesta postează momente sau replici amuzante pe care acesta le primește de la prieteni sau de la oameni de pe internet.

Când nu are dispoziție de glume, Kovid Kapoor folosește un alt prenume

Pe de altă parte, bărbatul în vârstă de 31 de ani, a avut parte de foarte multă atenție în timpul pandemiei și acest lucru l-a ajutat să-și ridice afacerea pe care o avea.

Pe de altă parte, el a precizat că nu mai este deranjat de glumele care se fac pe seama lui și dacă nu are starea necesară să-și spună numele, când este nevoit să facă rezervări la restaurant sau în locuri asemănătoare, folosește numele Kabir Kapoor.

Primul transplant al unei inimi de porc la om a fost un succes. Cum a decurs operația... Femeia care a fost la o întâlnire cu un bărbat și a adormit în timpul filmului își dorește să fi rămas trează. Ce s-a în...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x