Antena Căutare

La 42 de ani de la cutremurul din 77, Maria Ghiorghiu face o profeție înfiorătoare: „Am văzut cum totul se clătina. Era amețitor!”

Maria Ghiorghiu continuă seria profețiilor pe bogul său personal. Chiar în ziua în care se împlinesc 42 de ani de la marele cutremur din 1977, aceasta vorbește despre un posibil seism asemănător

Maria Ghiorghiu continuă seria profețiilor pe bogul său personal. Chiar în ziua în care se împlinesc 42 de ani de la marele cutremur din 1977, aceasta vorbește despre un posibil seism asemănător.

„4 Martie 2019, ora 6,10 !

Dragii mei,

În aceasta dimineata ma trezeste o lumina alba si stralucitoare si astfel, vad cu ochii inchisi stand, vad o intindere de Pămant spre Rasarit care incepe a se clatina ametitor.
Incepuse un Cutremur de Pămant, un Cutremur cu o unda lunga de manifestare.
Părea ca Pămantul sta pe apa, atat de tare se clatina.Asa precum se misca valurile apei,asa se clatina Pămantul;deci, ametitor. ”

Copil de 11 ani surprins pe tramvai în timpul mersului. Oamenii și-au pus mâna la ochi când au văzut... Poți să citești fără să plângi? Cum i-a „mulțumit” un bebeluș născut prematur preotului care a venit să îl boteze: „Copi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x