Antena Căutare

La Cluj-Napoca s-a infiintat prima academie de rock!

"Scoala de rock", un celebru film de comedie de la Hollywood, are un omolog cat se poate de real la Cluj-Napoca. Orice copil poate sa invete chitara sau percutie de la profesionsti in domeniu.

Darius viseaza sa ajunga la fel de celebru ca Slash. Pentru asta a venit la Academia de Rock. Si a luat deja primele lectii.

Este fericit ca are ocazia sa invete muzica rock de la maestrii genului. Printre ei, Costi Camarasan, cel care a infiintat una dintre cele mai renumite trupe rock din Romania - Compact. Acum vrea sa le impartasesaca din experienta de peste 30 de ani si copiilor. Nu a fost ideea sa, insa, ci a nepotelului.

Lectiile de la Academie vor fi predate de sase profesori, toti artisti. Printre ei, Vlad Spatar si Kovacs Laszlo, din Desperado. Iar copiii sunt de-a dreptul incantati. Toti vor sa ajunga pe marile scene.

Preturile cursurilor de la Academia de Rock sunt intre 240 si 490 de lei, in fiecare luna. In afara de taxa lunara, parintii nu vor fi nevoiti sa investeasca nimic in plus.

OBSERVATOR SPECIAL: Dragostea se baga in priza. Despre casatoriile dintre oameni si roboti... Cativa tineri din Paraguay fac instrumente muzicale din deseuri! ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x