Antena Căutare

Laura Bevin a suferit arsuri de gradul 3 la plajă, după ce a folosit un produs pe care oricine l-ar putea confunda. Ce a utilizat

Laura Bevin, din Marea Britanie, a suferit arsuri de gradul 3 la plajă, după ce a folosit un produs pe care oricine l-ar putea confunda. Femeia nu a apelat la crema cu protecție solară, recomandată de specialiști, ci s-a dat cu alt produs pe piele.

femeie în costum de baie negru, la plajă, cu ochelarii de soare în mână, care s-ars la soare. plajă și turiști pe plajă
O femeie de 24 de ani din Marea Britanie a suferit arsuri de gradul 3 la plajă după ce a folosit un produs comun | Shutterstock

Laura Bevin, o mamă de 24 de ani din Marea Britanie, spera să se bronzeze uniform când a fost la plajă în Southport, Merseyside, alături de mama sa, Carol, în vârstă de 52 de ani, și sora ei, Nicola, în vârstă de 29 de ani.

Deși Laura a dat-o pe fetița ei, Millie Bevin, cu cremă cu protecție solară cu factor de protecție 50, Laura a preferat să folosească alt produs folosit foarte des la plajă.

După 7 ore la plajă, femeia s-a ales cu arsuri de gradul 3 și a avut nevoie de îngrijiri medicale, scrie Daily Mail.

Ce produs de plajă a folosit femeia care a suferit arsuri de gradul 3 la plajă

În loc de cremă cu protecție solară, recomandată de specialiști, Laura, din Warrington, Cheshire, a folosit un spray pentru bronzat cu morcovi, cu un preț de 7.99 lire sterline.

Citește și: Doctorii i-au zis că nu va trăi peste vârsta de 30 de ani. Cum arată și ce face acum, după ce a slăbit zeci de kg

După ce s-a dat cu uleiul spray, Laura a stat 7 ore la soare. Când s-a întors acasă, o usturau picioarele și, după câteva zile, i-au apărut bășici pe picior.

Ea s-a dus la spital și doctorii i-au spus că a suferit arsuri de gradul 3. Laura a publicat mai multe imagini cu rănile de pe picioare.

La o lună de la momentul în care a folosit ulei de bronzare la plajă, Laura susține că ”trăiește ca un vampir”, pentru că acum are pielea atât de sensibilă încât trebuie să intre imediat în casă atunci când apare soarele.

”În afară de față, pentru că am machiaj, pielea mea e foarte palidă - în special piciarele,” a declarat Laura. ”De obicei sunt îmbrăcată în negru și acoperită, e singura vară în care mi-a pus costumul de baie și am zis ”oh, hai să mă bronzez”.”

”Mă simt ciudat că sunt atât de palidă pentru că eu cred că toată lumea arată mai bine puțin bronzată. Mama și sora mea sunt mai închise la culoare și foloseau uleiul de morcovi, pe când eu sunt foarte albă. Nu știu ce încercam să fac. M-am gândit ”n-o să mă ard, doar o să mă bronzez frumos”, dar clar nu s-a întâmplat asta.”

Doctorii i-au bandajat picioarele, i-au dat antibiotice pentru 10 zile și i-au drenat fluidul dintr-o bășică.

”Bășisca avea mult fluid pentru că deja se infectase. De obicei nu sparg bășicile la spital, dar au făcut-o acum, pentru că avea infecție în interior. Mi-au luat o parte din piele cu un bisturiu pentru a se lupta cu infecția și mi-au pus loțiune pe picioare pentru a scăpa de crustă.”

”Când m-am întors la doctor, au îndepărtat o bucată de piele care arăta ca pielea de pui la rotisor, dar arsă. Avea și sunet de piele de pui prăjită.”

Citește și: Sammy Brown demonstrează cum arată dragostea adevărată, deși mulți cred că are un iubit „prea frumos” pentru ea. Cum arată

”Managerul meu mi-a zis că arătam de parcă ar fi turnat cineva apă fierbinte pe piciorul meu. Sincer, nu știam că soarele poate să facă așa ceva cuiva. Oricine vrea un bronz auriu în acest vara, eu zic că nu merită.”

După ce s-a ales cu arsuri de gradul 3 la plajă, Laura folosește cremă cu SPF și își ține picioarele acoperite pe perioada verii.

Alex Solomin a devenit instructor de fitness după ani întregi de obezitate și vicii. I s-a spus că nu "va trece de ... Iluzie optică virală. Tu vezi paiul din pahar? Doar cei cu un simț aparte își pot da seama unde este...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x