Antena Căutare

Doctorii i-au zis că nu va trăi peste vârsta de 30 de ani. Cum arată și ce face acum, după ce a slăbit zeci de kg

După ce doctorii i-au zis că nu va trăi peste vârsta de 30 de ani, Alex și-a transformat complet viața. El a slăbit zeci de kilograme, și-a schimbat rutina și acum vrea să îi ajute și pe alții să treacă printr-o transformare similară.

barbat in fata calculatorului, imbracat in camasa alba, burger in mana, la birou
Doctorii l-au avertizat pe Alex că nu va trăi peste vârsta de 30 de ani dacă nu își schimbă stilul de viață nesănătos | Shutterstock

Alex, originar din Ucraina, s-a mutat în New York, Statele Unite ale Americii, a trecut printr-o transformare incredibilă în doar câțiva ani.

Tânărul avea un stil de viață foarte nesănătos după mutarea în SUA. Atunci când doctorii i-au spus că nu va apuca să trăiască peste vârsta de 30 de ani dacă nu își schimbă stilul de viață, Alex a decis să scape de greutatea în plus.

Acum, Alex vrea să ajute și alți oameni să scape de greutatea în plus și să ducă un stil de viață mult mai sănătos.

Cum arată acum bărbatul căruia doctorii i-au zis că nu va trăi peste vârsta de 30 de ani

Stilul de viață al lui Alex era atât de nesănătos încât doctorii i-au zis că nu va trăi peste vârsta de 30 de ani.

El a decis să scape de kg în plus și să adopte o rutină mai sănătoasă, potrivit unui video publicat pe canalul de YouTube Truly.

”A fost foarte greu să cresc cu greutate în plus. M-am născut în Ucraina, părinții mei sunt ruși, așa că atunci când am venit în țara asta, habar nu aveam care e limba,” a declarat Alex. ”Mai eram și supraponderal și asta nu ajuta. Copiii se luau de mine, d hainele mele, de cum arătam, de accentul meu. Întotdeauna eram retras, întotdeauna eram singur.”

”Mă jucam jocuri video câte 16 ore pe zi, evident nu mergeam la școală, și ridicam telefonul și comandam ce voiam. Stăteam acolo și mâncam, fără să-mi pese ce îmi făcea mâncarea asta.”

”Dincolo de problema cu încrederea de sine, să fac activități zilnice era foarte complicat. Lucruri precum să urc scările. Să car cumpărăturile de la magazin, transpiram tot.”

”Totul s-a schimbat atunci când am fost la doctor. Mi-a zis că la greutatea mea, dacă aș fi continuat să trăiesc așa cum făcusem până atunci, mi-a zis că nu voi apuca să trăiesc peste vârsta de 30 de ani,” a recunoscut Alex. ”Eram în situația în care fie făceam ceva, fie muream.”

”Am început să fac tot ce puteam ca să scap de greutatea în plus. Cea mai mare greutate a mea a fost de 166 de kg. Cea mai mica greutate a mea a fost de 104 kg.”

Alex se antrenează de 6 ori pe săptămâna și are un stil de viață mult mai sănătos acum. Despre experiențele sale din trecut, tânărul recunoaște că nu a luat cele mai bune decizii și că acestea au afectat modul în care își percepea propriul aspect.

”Obișnuiam să evit oglinzile, evitam fotografiile, video-urile, orice fel de media de acest gen. Acum mă uit în oglindă și mă simt realizat, mă simt fericit.”

Vezi cum arată Alex acum, după ce a slăbit zeci de kg, în video-ul de jos:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Acum, Alex a decis că vrea să îi ajute și pe alții să scape de greutatea în plus. El a părăsit jobul anterior pentru o carieră în fitness online.

”Iubesc să ajut oamenii să slăbească. Mă face să mă simt extraordinar. Nu neapărat pierderea în greutate, ci modul în care se simt,” a declarat Alex, bărbatul căruia doctorii i-au zis că nu va trăi peste vârsta de 30 de ani.

Un bărbat a mâncat 200 de biscuiți în 40 de minute. Ce a pățit Max Stanford după ce a consumat 11.000 de calorii... O femeie a ajuns de urgență la spital, având nevoie de o operație de apendicită, dar a devenit mamă. Ce au descoperit me...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x