Antena Căutare

Sammy Brown demonstrează cum arată dragostea adevărată, deși mulți cred că are un iubit „prea frumos” pentru ea. Cum arată

O tânără a reușit să demonstreze cum arată dragostea adevărată. Mulți o critică pentru faptul că are un iubit „prea frumos” pentru modul în care arată ea, dar femeia nu se lasă, ci demonstrează că iubirea nu ține cont de aspect.

imagine cu gambele unei femei in fusta si balerini
Sammy Brown face mereu senzație pe TikTok cu clipurile sale | sursa foto: Shutterstock

În vârstă de 30 de ani, Sammy Brown se poate considera un adevărat star pe TikTok, fiindcă are mai bine de treisprezece mii de urmăritori pe contul său de TikTok. Acolo, orice filmare postată adună instant mii sau chiar zeci de mii de vizualizări și numeroase reacții.

O tânără a demonstrat tuturor ce înseamnă dragostea adevărată

De fiecare dată când are ocazia, tânăra încearcă să arate lumii faptul că nu este greșit să ai kilograme în plus, ci contează să te iubești așa cum ești. Modelul mărime XXL a dezvăluit că, nu de puține ori, mulți au criticat-o pentru faptul că are un iubit „prea frumos” pentru ea.

Pare greu de crezut, dar se pare că mulți oameni au judecat-o și chiar au jignit-o pe tânără, pentru simplul fapt că este supraponderală și are un iubit mult „prea frumos” pentru ea.

Citește și: Plănuia să se căsătorească cu iubitul ei, însă ceva părea în neregulă. Femeia a primit un "semn" și a descoperit ce făcea bărbatul

Sammy Brown are o relație solidă cu partenerul său de mai bine de șase ani și cei doi sunt mai fericiți ca niciodată. Totuși, acest lucru pare să intrige pe alții și situația a dat naștere unei dezbateri aprins pe pagina de TikTok a tinerei, care nu ratează vreo ocazie ca să se laude cu iubitul pe care îl are.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Toată lumea a crezut despre mine, când eram la școală, că o să ajung singură și tristă din cauză că eram grasă. Dar de șase ani am parte de lucruri la superlativ”, a explicat femeia, potrivit celor de la TheSun.co.uk.

Unul dintre clipurile video postate de aceasta pe TikTok a adunat chiar câteva milioane de vizualizări. Sammy a vrut să demonstreze tuturor ce înseamnă dragoste adevărată și că nu aspectul fizic este cel care contează într-o relație.

Unii internauți au fost mai mult decât încântați de atitudinea plină de încredere a fetei, dar au existat și cârcotași care au continuat s-o critice pentru modul în care arată. Din păcate, ceea ce se dorea a fi un mesaj extrem de constructiv s-a transformat pentru Sammy Brown într-un moment de anxietate. Totuși, nu a durat mult și blondina a revenit pe TikTok cu noi și noi filmări, semn că aceasta reușește mereu să își găsească optimismul și încrederea în forțele sale. Ajutată și de partenerul care o iubește pentru ce om minunat este, tânăra reprezintă pentru mulți un adevărat model în viață.

Ion Zanca, românul care a cântat la nunta anului din America. El a cântat la nunta lui Gwen Stefani... Femeia de 228 kilograme care a slăbit spectaculos pentru a se menține în viață. Cum arată acum...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x