Antena Căutare

Le-a făcut în joacă un test ADN, dar a descoperit un adevăr terifiant despre copiii ei. Ce au arătat rezultatele

O femeie a povestit despre drama trăită, după ce a decis să facă „pentru distracție” teste ADN, care, însă, au avut rezultate pe care nimeni nu avea cum să le prezică. Iată mai jos despre ce este vorba!

Galerie
Le-a făcut în joacă un test ADN, dar a descoperit un adevăr terifiant despre copiii ei. Ce au arătat rezultatele | Shutterstock

Donna Johnson și soțul ei au decis la un moment dat să își facă teste ADN în glumă, inclusiv copiilor, Vanner Jr. și Tim, de 18, respectiv 12 ani, dar nu s-au așteptat nici măcar o clipă ca decizia să le dea viețile peste cap, potrivit www.mirror.co.uk.

Citește și: Și-a făcut un test ADN în glumă, dar a descoperit un adevăr dureros despre tatăl ei biologic. Ce secret a ieșit la iveală

Ce a descoperit femeia care le-a făcut un test ADN în glumă copiilor săi

Rezultatele arătau că tatăl fiului cel mic era necunoscut. Donna a încercat să înțeleagă ce s-a întâmplat și a avut o revelație înfricoșătoare. Și-a dat seama că s-a făcut o greșeală la clinica de fertilizare in vitro, notează sursa citată mai sus.

Articolul continuă după reclamă

Vanner și Donna, din Salt Lake City, Utah, s-au cunoscut în liceu și s-au căsătorit în 2003. La scurt timp, s-a născut și primul lor copil, Vanner Jr., însă și-au dorit să îl aibă și pe al doilea. Din cauza unor probleme de sănătate, cei doi soți nu au putut să conceapă în mod natural, așa că au apelat la fertilizarea in vitro.

Au avut prima ședință în 2007, când s-au folosit ovulele de la Donna și sperma lui Vanner. Prima sesiune a eșuat, dar în aceeași vară au încercat din nou și de această dată au avut succes. Fiul lor, Tim, s-a născut în august 2008, iar Donna a spus că „a fost miracol”.

Cu timpul, băieții săi arătau tot mai diferit, dar Donna nu și-a făcut niciodată probleme, gândindu-se că mulți frați nu seamănă între ei.

După ce au primit primele rezultate ADN, cei doi soți au hotărât să facă teste suplimentare pentru confirmare. După șase săptămâni au sosit rezultatele care le-au schimbat viața pentru totdeauna. Negarea a făcut rapid loc fricii, familia întrebându-se cine ar putea fi tatăl biologic al lui Tim, dar și dacă fiul lor ar putea fi luat de lângă ei. Totuși, un avocat le-a spus celor doi soți că vor rămâne părinții legali ai lui Tim, indiferent de ceea ce se va întâmpla în viitor.

Pe măsură ce soții încercau să se împace cu ideea, Donna a căzut în depresie și a făcut eforturi uriașe să se concentreze la serviciu, ea fiind profesoară.

Cine este tatăl biologic al băiatului

Un psiholog i-a ajutat să treacă prin momentele dificile, iar Donna a spus că au decis să îi zică lui Tim adevărul când a împlinit 12 ani, întrucât au crezut că ar fi mai rău dacă ar afla mai târziu.

Tim a gestionat vestea cu multă maturitate, dar, după o perioadă, le-a spus părinților săi că vrea să își găsească tatăl biologic.

După o serie de teste și investigații au aflat că tatăl biologic ar fi Devin McNeil, care locuia în Colorado. I-au găsit numărul de telefon, dar știau că acest apel le-ar putea schimba viața. Cu toate acestea, Donna și Vanner au respectat dorința lui Tim și l-au sunat pe Devin în martie 2021. După discuția telefonică, bărbatul a acceptat să facă un test ADN.

Donna a spus că au discutat pe FaceTime cu Devin și soția lui, Kelly, despre toată situația. Cele două cupluri au stabilit că nu va exista o luptă pentru custodie și doar vor să afle ce s-a întâmplat.

Ulterior, s-a dovedit că cei patru au fost la aceeași clinică de fertilizare, în aceeași zi, cu 14 ani în urmă. Donna se dusese la prelevarea ovulelor, în timp ce Kelly se dusese la implantarea de embrioni. Testele ADN au confirmat că Devin era tatăl lui Tim.

Cele două familii au păstrat legătura, însă Tim nu a arătat vreun atașament deosebit față de tatăl biologic.

Familiile au dat în judecată clinica de fertilizare, dar au ajuns la o înțelegere în urmă cu câteva luni, potrivit mirror.co.uk.

Citește și: Au același nume, seamănă perfect și duc vieți aproape identice, dar nu au nicio legătură de sânge. Cum este posibil

Vezi mai multe ştiri externe în secţiunea de pe observatornews.ro

Vineri, 13. Ce superstiții sunt legate de această zi... O femeie are șapte păpuși pe care le alăptează și le tratează ca și când sunt copiii ei. Ce a dezvăluit tatăl tinerei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 17 septembrie 2024. Concurenții au gătit legați la ochi! Cine a câștigat
Mireasa sezonul 10, 17 septembrie 2024. Concurenții au gătit legați la ochi! Cine a câștigat Marti, 17.09.2024, 16:58
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x