Antena Căutare

Au același nume, seamănă perfect și duc vieți aproape identice, dar nu au nicio legătură de sânge. Cum este posibil

Cei doi străini care poartă numele de Brady Feigl și duc vieți aproape identice au fost puși față în față pentru prima dată. Sportivii au făcut și un test ADN, dar rezultatul i-a pus și mai mult pe gânduri.

colaj foto doi barbati cu par roșcat si barba imbracati in echipament de baseball
Cei doi străini care duc vieți aproape identice s-au întâlnit pentru prima dată și au mers să își facă un test ADN. Rezultatul i-a pus și mai mult pe gânduri | Antena 1

Este greu să îți imaginezi că mai există un alt „tu” undeva în lumea, dar aceasta a fost cazul real a doi sportivi care se aseamănă atât de mult încât au ajuns să facă un test ADN pentru a vedea dacă sunt rude.

În imaginea din stânga se află Brady Feigl, un jucător de baseball, înalt de 1,9 metri, cu părul roșcat, barbă roșcată și ochelari. În imaginea din dreapta se regăsește Brady Feigl, un jucător de baseball, înalt de 1,9 metri, cu părul roșcat, barba roșcată și ochelari. Nu, nu este o greșeală! Ați citit bine! Este vorba despre doi bărbați diferiți, care însă poartă același nume, arată la fel și au același meserie, deși nu se cunoscuseră niciodată, până de curând.

Doi străini care poartă același nume și duc vieți aproape identice au făcut un test ADN. Ce rezultat au primit

În timp ce unul dintre ei este aruncător în echipa de baseball Pericos de Puebla din Mexic, celălalt a jucat fix pe aceeași poziție, la Oakland Athletics, până în acest an, când a părăsit echipa.

Cei doi sportivi se aseamănă atât de mult încât toți cei care îi văd nu se pot abține să nu se întrebe dacă nu cumva sunt frați. Până și ei au început să se întrebe dacă nu cumva au vreo legătură, după ce au aflat unul de celălalt.

Citește și: A făcut un test banal de ADN și viața i-a fost dată peste cap. Ce a aflat o femeie despre familia ei

Așadar, Inside Edition i-a reunit pentru a face un test ADN în speranța de a rezolva această eigmă o dată pentru totdeauna.

Nu ar fi prima dată când o pereche de frați pierduți ar ajunge să trăiască vieți extrem de asemănătoare. Unul dintre cele mai faimoase exemple au fost „gemenii Jim” - gemeni identici care au fost separați la naștere și dați spre adopție și s-au regăsit mult mai târziu în viață.

Când s-au reunit în sfârșit, și-au dat seama că aveau aceleași interese, câte un frate pe nume Larry, un câine din copilărie pe nume Toy, o primă soție pe nume Linda și o a doua soție pe nume Betty.

Mai mult decât atât, ei au fumat același timp de țigări, au preferat aceeași bere, iar primii lor urmași poartă același nume.

Din nefericire, pentru toți care sperau la o reiterare a povești, în cazul acesta cu „gemenii Brady”, testele ADN au arătat că cei doi sportivi care seamănă perfect și duc vieți aproape identice nu sunt de fapt rude.

Citește și: Frații care au doi copii împreună și se luptă să se căsătorească. Povestea reală a unuia dintre cele mai controversate perechi

Singura lor asemănare, descoperită în urma testului, a fost nivelul de gene nemțești, ambii fiind 53% de origine germană, dar asta este tot. Speranțele unei reuniuni de familie incredibile au fost năruite, dar cei doi Brady sunt bucuroși că s-au cunoscut și au spus totuși rămân „frați într-un fel”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

O studentă avea dureri de cap și a crezut că e de la mahmureală, dar medicul i-a pus un diagnostic crunt. Ce avea tânăra... O bărbat a comandat o păpușă pentru fetița lui, dar când a deschis coletul de la curier a încremenit de spaimă. Peste ce...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x