Antena Căutare

Lucruri pe care nu ar trebui să le publici pe Facebook vreodată

Trebuie să fim foarte atenți cu conținutul pe care îl publicăm pe Facebook. În afară de faptul că unele informații chiar nu au ce căuta în domeniul public din principiu, publicarea altora ți-ar putea face probleme

Trebuie să fim foarte atenți cu conținutul pe care îl publicăm pe Facebook. În afară de faptul că unele informații chiar nu au ce căuta în domeniul public din principiu, publicarea altora ți-ar putea face probleme.

Chiar dacă ai impresia că ești bine pus la punct cu setările de securitate, în momentul în care publici ceva, nu mai ai control asupra materialului respectiv. Potențialii angajatori, parteneri de afaceri sau, în general, oamenii în fața cărora ar fi dezirabil să îți păstrezi o anumită imagine, pot ajunge foarte ușor să folosească respectivele manifestări împotriva ta. În acest articol, însă, vom vorbi și despre pericolele concrete la care te expui în momentul în care divulgi prea multe informații personale.

Date personale importante

În primul rând, ar trebui să te ferești să publici orice fel de date care țin de securitatea personală și financiară. Aici sunt incluse, evident, detaliile bancare, parolele sau simple indicii pentru parole, adresa de acasă, numărul de telefon și, în general, orice fel de informație care ar putea fi folosită pentru a-ți fi furată identitatea.

Vezi aici lista completă.

O mumie de 1.500 de ani, descoperită cu pantofi sport! Toți au rămas uimiți când au văzut minune!... Gata, nu te mai poți ascunde! Aplicația care îți spune cine te sună cu număr necunoscut. Iată cât de simplu este...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x