Antena Căutare

Lumânarea: ce semnifică dacă o visezi aprinsă sau stinsă. Mesajele transmise în timpul somnului

Lumânarea este un simbol încărcat de semnificație, atât în lumea reală, cât și în cea onirică. Visul în care se regăsește o lumânare sau mai multe poate avea numeroase înțelesuri. Iată ce înseamnă dacă visezi o lumânare stinsă și ce diferențe apar dacă o visezi stinsă.

femeie cu aspect slavic cu o coroniță de flori pe cap se sprijină de o piatră în apă și atinge coronițele din frunze care plutesc pe apă cu lumânări aprinse în mijloc
Subconștientul îți trimite mesaje în timpul somnului. Cum să le descrifrezi | Shutterstock

Lumânarea este o sursă de lumină și în realitate, și în vis, însă semnificațiile sunt foarte diverse. Semnalele subconștientului sunt complexe și merită să fie descifrate.

Dacă visul este despre o lumânare care arde în întuneric, înseamnă că este o invitație la speranță în legătură cu un lucru mult dorit. Dacă sunt cumva mai multe lumânări, înseamnă că, în viitorul apropiat, va avea loc un eveniment pozitiv, care te va aduce mai aproape de cei dragi.

Când persoana care visează se observă în visul respectiv aprinzând lumânări înseamnă că a asimilat o lecție foarte importantă, fiind pregătită să treacă la un alt nivel. I se recomandă să lase în urmă anumite obiceiuri mai vechi sau idei care nu îi mai sunt de folos. Trebuie să fie pregătită pentru o schimbare majoră în viață, dar și să aleagă conștient să-și schimbe perspectiva.

Citește și: Motivul pentru care lumânarea de Înviere nu se aruncă. Ce trebuie să faci cu ea când ai ajuns acasă de la Slujbă

De asemenea, schimbări pozitive se vor petrece în viața celor care au fost conduși de lumina unei lumânări în vis spre un spațiu frumos sau dacă au fost ghidați spre ieșirea dintr-un mediu total neplăcut.

Nu la fel de pozitiv este dacă persoana care visează se vede în vis ținând în mână o lumânare stinsă. Acest vis poartă mesajul că ceea ce își dorește nu se va îndeplini, dar și faptul că lipsește ceva anume din viața respectivei persoane. Îi este recomandat să își caute rostul pe lume pentru a substitui ceea ce lipsește.

Ce mesaje transmite subconștientul dacă visăm lumânări

Este un semn bun dacă apare o lumânare aprinsă care luminează întunericul inițial. Acest vis transmite persoanei respective că este capabilă să treacă peste orice fel de probleme și poate alege calea cea bună în viață.

Însă dacă visează o lumânare aprinsă pe timp de zi, nu reprezintă un simbol neapărat pozitiv. Este un semnal de alarmă care nu trebuie ignorat. Se cere o schimbare spre independență, spre renunțarea la ajutorul exclusiv al celor din jur. Este timpul petru progres, pentru maturizare.

Conform unei surse, o lumânare neaprinsă denotă faptul că persoana respectivă este dezamăgită și respinsă. Are nevoie să își folosească întregul potențial pentru a reuși în viață.

Citește și: Ce spune numărul apartamentului tău despre tine. Semnificația neștiută a fiecărei cifre, potrivit numerologilor

Dacă în vis persoana respectivă privește o lumânare în timp ce arde și se topește, înseamnă că îi este frică de trecerea timpului și de efectele care vin odată cu trecerea timpului (de la îmbătrânire la boli și moarte).

De asemenea, un vis recurent este acela în care apare ceara de lumânare, ceea ce semnifică faptul că este nevoie de o pauză pentru a privi lucrurile obiectiv. Persoana care are acest vis trebuie să își elibereze mintea să poată lua deciziile corecte care să o avantajeze pe termen lung.

Citește și: Ce înseamnă dacă ai visat un accident de mașină. Semnificația pe care trebuie neapărat s-o afli

Subconștientul transmite mereu semnale pe care oamenii ar trebui să le ia în calcul atunci când fac alegeri de viață importante sau atunci când se găsesc în impas. Lumânarea este un simbol valoros care ”face lumină” în mintea și în calea celui care o visează.

O femeie și-a cumpărat un pui de câine, dar apoi a descoperit ce „secret” ascundea animalul, de fapt. Ce a aflat... El este bărbatul care vrea să aibă cea mai îngustă talie și cel mai bombat posterior din lume. Cum arăta înainte de oper...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x