Antena Căutare

Mama se afla cu copilul în tren când a zărit un scaun liber pe care stătea poșeta unei doamne. A vrut să se așeze acolo, dar uite ce reacție a avut femeia în vârstă

Nu există mămică mai linistită decât atunci când vede un loc liber în mijloacele de transport în comun. În afara greutății  bebelușului pe care mămica o transportă, ea se teme ca cel mic să nu fie în pericol în momentul unei frâne bruște, sau să nu fie victima fără imunitate a microbilor care circulă în transportul public.

Nu există mămică mai linistită decât atunci când vede un loc liber în mijloacele de transport în comun. În afara greutății bebelușului pe care mămica o transportă, ea se teme ca cel mic să nu fie în pericol în momentul unei frâne bruște, sau să nu fie victima fără imunitate a microbilor care circulă în transportul public.

În aceeași situație este și mămica din imagini, care a pornit împreună cu bebelușul ei de câteva luni într-o călătorie cu trenul.

Cum toate locurile păreau să fie ocupate, femeia a văzut într-un târziu un scaun pe care o doamnă își ținea poșeta.

A rugat-o să ia poșeta de acolo și a întrebat dacă poate să se așeze împreună cu copilul acolo. Dar ce a urmat este greu de imaginat. Femeia a fost foarte deranjată de rugămintea tinerei mămici și i-a dat cel mai neprietenos răspuns.

„Am întrebat-o frumos dacă își poate lua geanta de pe scaun ca să mă pot așeza și eu cu bebelușul pe care îl țineam în brațe”, a spus mama.

Atunci, femeia mai în vârstă a reacționat : „Trebuie să respecți bătrânii. Oamenii au plătit ca să stea aici”.

Este evident că și mama a plătit bilet întreg pentru acea călătorie, și pentru ea și pentru copilul său.

Femeia mai în vârstă părea să fie foarte deranjată de faptul că mama avea un copil: „Nu vreau un copil care țipă”, a spus ea, pe un ton ridicat.

Imediat, mama i-a dat replica: „El nu țipă și se comportă mai bine decât tine”

”Fetița noastră nu este un MONSTRU!”. O tumoră GIGANT o putea omorî în orice clipă. Ea este Ignacia și acum are o NOUĂ F... Biblie făcătoare de MINUNI! MIRACOLUL pe care l-a făcut pentru un soldat în Primul Război Mondial. „Auzea inamicii venin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x