Marta Rentel, prima femeie care "și-a vândut iubirea" pe Internet. Cum arată și pentru ce sumă fabuloasă a făcut acest gest

O femeie de 21 de ani din Polonia, pe nume Marta Rentel, își vinde dragostea virtuală sub formă de NFT și are deja un pretendent care i-a propus o sumă colosală.

Femeia în vârstă de 21 ani, care a devenit virală pe Tik Tok, este prima persoană din lume care încearcă să vândă iubire virtuală ca NFT (Non Fungible Token).

Shutterstock

Marta Rentel, un influencer din Polonia, a decis să “își vândă iubirea” pe Internet sub formă de NFT. Femeia în vârstă de 21 ani, care a devenit virală pe Tik Tok, este prima persoană din lume care încearcă să vândă iubire virtuală ca NFT (Non Fungible Token).

Blondina din Polonia a devenit celebră la începutul acestui an când și-a lansat piesa “Bad Girl”, melodie ce a strâns peste 1,8 milioane de accesări.

@martirenti

Nagraj tę choreografię do mojej najnowszej piosenki ‚ortega’ Wybiorę najlepszą, która wygra 1000 zł 💸 Wyniki 30.07 🎁 Powodzenia! 💃🏼

♬ ortega - martirenti

Marta își vinde iubirea pe Internet

Marta își vinde iubirea în schimbul unor tokenuri nefungibile. Până în prezent, ea a strâns 185.000 lire, în timp ce un tânăr misterios s-a oferit să plătească 250.000 dolari pentru iubirea ei, potrivit Daily Mail.

NFT, ca și Bitcoin, sunt un tip de monedă digitală unică, ce poate fi cumpărată și vândută, dar nu au o valoare fixă. Un NFT poate fi considerat un certificat digital pentru lucruri materiale sau virtuale, care de curând a fost introdus pentru cumpărarea obiectelor de artă, grafică sau chiar și emoții.

Citește și: Cel mai tânăr cuplu care a sărbătorit nunta de diamant. Care e secretul căsniciei de 60 de ani a lui Lynne și Bert Woolliss

Frumoasa blondină în vârstă de 21 de ani, pe care apropiații o striga Marti, spune că dragostea ei în NFT se bazează pe ADN-ul ei digital.

Femeia care e influencer și are peste 2,4 milioane de urmăritori pe Tik Tok spune că și-a vândut dragostea digital unui necunoscut. Blondina a postat pe contul ei de Instagram următorul mesaje: “Ieri mi-am vândut primul NFT pentru suma incredibilă de – nu o să vă spun suma, pentru că nici eu nu cred. Încă nu știu cine a cumpărat. Brent, dacă ești tu, îți mulțumesc”.

Într-o postare făcută mai târziu, Marti a dezvăluit că suma primită a fost de 250.000 dolari. Un site de specialitate explică faptul că dragostea virtuală poate consta într-o poză, un joc video, un clip pe YouTube, un GIF sau o melodie.

Ce sumă a primit la schimb frumoasa blondină

Acest NFT al lui Marti a fost vândut în parteneriat cu Fanadise, o platformă ce le permite influencerilor să își vândă conținutul original către fani, conținut la care au acces doar cei care au dat subscribe.

Citește și: Britni Church are 12 copii, la doar 32 de ani. Pentru ce a fost blamată tânăra, de-a lungul timpului

“Acesta este primul NFT de iubire vândut pe baza ADN-ului digital al lui Marti Renti. Acesta e simbolul unei noi ere digitale”, a mai explicat frumoasa blondină din Polonia. Cel care a plătit fabuloasa sumă va avea ocazia să iasă la o cină cu Marti

Marti va parcipita în curând la versiunea poloneză a reality show-ului “Faimă sau rușine”.

“Vreau să fiu o inovatoare și să creez viitorul, deci am fost prima persoană din lume care a transformat emoțiile în token-uri”, a mai adăugat Marti Renti.

Marti Rental a strâns peste 71 milioane de reacții la video-ul pe care l-a postat, în care anunța că își vinde dragostea virtuală.

Ultimele știri