Antena Căutare

Secretul NEȘTIUT al lui Arsenie Boca. Dezvăluiri EXPLOZIVE despre ÎNGERUL ROMÂNILOR

Cel mai bătrân preot a făcut mărturii impresionante despre arestarea lui Arsenie Boca și despre viața preoților aruncați în închisoare de comuniști.

Cel mai bătrân preot a făcut mărturii impresionante despre arestarea lui Arsenie Boca și despre viața preoților aruncați în închisoare de comuniști. Preotul de la Mănăstirea Plumbuita a vorbit despre cum l-au ridicat oamenii regimului pe Arsenie Boca și despre cum a fost chiar el condamnat la 20 de ani de închisoare pentru că nu a vrut să colaboreze cu securitatea.

Aruncat în închisoare de comuniști și salvat, culmea, de Nicolae Ceaușescu, a făcut afaceri cu iconițe pe vremea când nu se găseau, după ce a păcălit un fotograf din Adjud. A lucrat la fabrica de conserve, a muncit și la oțelărie și i-a scăpat de bătăi pe deținuții bătrâni din lagărul de muncă silnică de la Chilia, unde bătăile erau mai rele ca moartea. Este doar o parte din povestea vieții părintelui Constantin Postolache, cel mai vârstnic monah de la cea mai veche mânăstire din București, Mănăstirea Plumbuita.

A lucrat mult timp direct cu părintele Teoctist, înainte ca acesta să fie uns patriarh. L-a cunoscut și pe Arsenie Boca, părintele supranumit Sfântul Ardealului.

RECORD MONDIAL! Un bărbat a înotat 157 de zile în jurul Regatului Unit fără să pună piciorul pe uscat. Cum a reușit o as... Însoțitorul de bord a vrut să verifice avionul, dar ceva PARANORMAL s-a întâmplat! Ce i-a apărut în cale (VIDEO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x