Antena Căutare

A câștigat 30 de milioane de dolari la loto, cu ajutorul unei formule pe care a inventat-o. Matematicianul este un român

Un matematician român, a găsit o formulă aproape perfectă cu ajutorul căreia a câștigat nu mai puțin de 14 ori marele premiu.

Matematicianul român Ștefan Mandel a inventat o formulă, cu ajutorul căreia, susține bărbatul, a câștigat de 14 ori marele premiu la loto, scrie businessmagazine.ro

Şansele unei persoane de a câştiga la loto sunt de una la 14 milioane, cu toate acestea Mandel a câştigat de mai multe ori, încasând peste 30 de milioane de dolari.

Ștefan Mandel este de profesie matematician și s-a născut în România. În prezent el trăieşte în Australia. Cu ajutorul matematicii, bărbatul a creat o formulă aproape perfectă pentru a învinge loterie.

Mandel a câştigat marele premiu în România, după care a emigrat alături de familie în Australia. Matematicianul a avut nevoie de câteva luni pentru a adapta formula.

Oficialii nu au descoperit nimic ilegal în formula sa de joc, cu toate acestea s-a considerat că ceea ce făcea Mandel încălca "spiritul jocului"; prin urmare, autorităţile au emis o serie de legi pentru a-l bloca.

Ștefan Mandel a reuşit să mai câştige o dată marele premiu, la loteria din Virginia, Statele Unite. El a câştigat în total peste 30 de milioane, scrie aceeași sursă.

foto:businessmagazine.com

Două mirese și-au jurat dragoste veșnică! S-au sărutat cu pasiune în fața altarului! „Le vom fi recunoscătoare mereu cel... Da, aceasta este o operă de artă care costă 20.000 de dolari! A fost distrusă de o cutie de suc lăsată la întâmplare de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x