Antena Căutare

Da, aceasta este o operă de artă care costă 20.000 de dolari! A fost distrusă de o cutie de suc lăsată la întâmplare de un critic

Lucrarea distrusă, a lui Gabriel Rico, era alcătuită dintr-un geam, o piatră, o minge de fotbal şi alte obiecte suspendate în interiorul operei. Opera de artă distrusă va fi prezentată exact la fel, la cererea criticului care a distrus-o spunând că oamenii trebuie să vadă "cum a evoluat."

Da, aceasta este o operă de artă care costă 20.000 de dolari! A fost distrusă de o cutie de suc lăsată la întâmplare de un critic Galerie
Operă de artă care costă 20.000 de dolari

Galeriștii au respins ideea lui Lésper, iar criticul s-a oferit să repare lucrarea.

Avelina Lésper a distrus o lucrare în valoare de 20.000 de dolari, expusă la un târg de artă din Mexic, din neatenţie. Ulterior a afirmat că lucrarea lui Gabriel Rico „parcă a ştiut cât de mult i-a displăcut”, ceea ce a dat naştere unor dezbateri legate de natura artei.

Acesta a spus că opera s-a prăbuşit şi s-a spart, din cauză că a fost neatentă atunci când a lăsat o cutie de suc în apropierea lucrării.

O operă de artă din cadrul unei campanii antirasim a Serie A, care înfăţişează trei maimuţe, primită cu ostilitate

„Parcă lucrarea ar fi auzit comentariul meu şi a simţit ce cred despre ea”, a arătat criticul de artă într-o declaraţie dată presei din Mexic. „Lucrarea s-a făcut făcut ţăndări şi s-a împrăştiat pe jos”.

Galeria care a expus lucrarea a criticat drept lipsit de profesionalism comportamentul pe care l-a avut Lésper.

„Lésper, apropiindu-se prea mult de lucrare pentru a amplasa cutia de suc înainte să facă o poză ca o critică a operei a cauzat distrugerea, nu e nicio îndoială”, au arătat cei de la galeria OMR.

Operă de artă mâncată! Banana lipită cu bandă adezivă la Art Basel şi vândută pentru 120.000 de dolari a fost devorată de un artist

Directoarea muzeului de artă Soumaya, Alfonso Miranda, a caracterizat evenimentul drept o „tragedie”.

O banană cumpărată de la alimentară a ajuns să coste 120.000 de dolari! Cum a fost posibil. „Banana reprezintă fix asta: o banană”

Artistul mexican obişnuieşte să expună obiecte create de om în contrast cu pietre sau pene ori alte elemente găsite în natură.

A câștigat 30 de milioane de dolari la loto, cu ajutorul unei formule pe care a inventat-o. Matematicianul este un român... Pub-ul din Liverpool unde membrii formaţiei The Beatles se întâlneau, clasat monument istoric de prim rang...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x