Căutare Live

Mesaje de Crăciun. Declară-ți iubirea! Cele mai frumoase mesaje de Crăciun pentru iubit

Mesaje de Craciun. Declara-ti iubirea! Un prilej bun penru a-ti declara iar dragostea sunt sarbatorile de iarna. Iata cele mai frumoase mesaje de Craciun pentru iubit.

Mesaje de Crăciun. Declară-ți iubirea! Un prilej bun penru a-ți declara iar dragostea sunt sărbătorile de iarnă. Iată cele mai frumoase mesaje de Crăciun pentru iubit.

Crăciunul este intrezis! Cinci țări în care Moș Crăciun nu vine niciodată

Idei mesaje de Crăciun pentru iubit

1. „Îți vine să crezi că cineva s-a sacrificat doar din dragoste așa cum s-a sacrificat Isus? Nici eu n-am crezut, până nu te-am cunoscut pe ține! Iubirea e totul, și singurul lucru pentru care mai vrei să trăiești după ce o descoperi. De Crăciun s-a născut Dumnezeul Iubirii, al cărui devotat credincios îi voi fi mereu și veșnic recunoscător că te-a adus în viață mea.”

2. „În noaptea de Crăciun oamenii vor uită de imperfecțiunile celorlalți, le vor ierta greșelile și își vor aminti cât de importanți sunt unii pentru alții și cât se iubesc. În noaptea de Crăciun toți vor fi că noi doi.”

3. „De Crăciun s-a născut Iubirea, necondiționată și totală, să slăvim din tot sufletul pe Cel care ne-a adus cel mai mare dar din întreagă creație. De Crăciun iubirea mea înțeleg cu adevărat cât de binecuvântat sunt! Sărbători Fericite îngerul meu!”

4. „Te iubesc că un înger, nu că să primesc ceva în schimb ci doar pentru fericirea ta, și mi-am găsit fericirea și satisfacția desăvârșită în menirea mea.”

5. „Iubirea mea, din cer o stea ți-ai pus pe brad, sub el m-aștepți cu daruri dar eu ți-am pus în fiecare fulg de nea un strop din iubirea mea. Dacă nu mă crezi prinde unul în palmă și-ai să vezi cum se topește de dragul tău.”

6. „Sărbătorile vin, se-mpodobesc brazii, se pregătesc mese și colinde, iar eu mă pregătesc să dezvălui lumii îngerul ce trăiește-n viață mea. Să ai Sărbători Fericite împreună cu mine, înger scump!”

MESAJE DE PAŞTE: Cele mai frumoase gânduri pentru urări și felicitări la prieteni, familie şi colegi, de Învierea Domnul... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Cele mai frumoase izvoare termale din lume. Unde te poți relaxa iarna aceasta
Iarna se apropie cu pași rapizi și mulți își doresc să meargă în vacanță în locații de vis. Ți-am pregătit o listă cu cele mai frumoase izvoare termale din lume. Locuri inedite, pline de farmec, care te vor lăsa rapid fără cuvinte.
Catine.ro
Ultimele știri