Căutare Live

Sărbători de iarnă. Cele mai importante superstiții de Crăciun. Tot ce trebuie să știi pentru a avea sărbători fericite

Sarbatori de iarna. Afla tot ce trebuie sa stii pentru a avea avea sarbatori fericite. Acestea sunt cele mai importante superstitii de Craciun.

Sărbători de iarnă. Află tot ce trebuie să știi pentru a avea avea sărbători fericite. Acestea sunt cele mai importante superstiții de Crăciun.

Pentru multe persoane, Crăciunul reprezintă mai mult decât împodobirea bradului, masă în familie, goana după cadouri sau răsplătirea colindătorilor. Crăciunul poate reprezenta și un moment potrivit pentru a atrage toate energiile bune.

1. Din bătrâni se crede că farmecele și gândurile rele se îndepărtează cu usturoi și semințe de mac al fiecare colț al mesei. Nu uita de aceste lucruri, mai ales, la masa de Crăciun!

2. Un alt obicei de Crăciun este pâinea aşezată sub masă pentru noroc, iar sub faţa de masă se pune pleavă de grâu, pentru belşug.

5. Se crede că dacă te săruți sub vasc în noaptea de Ajun, vei avea noroc în dragoste, însă, dacă eviți acest lucru, vei avea parte de ghinion.

6. O altă superstiție spune că toți colindătorii sunt răsplătiți cu colaci de către femei, pentru ca locuința să fie îmbelșugată, iar roadele bogate. În același timp, cel ce nu primește colindatorii și nu îi recompensează, nu va avea recolta bună și nici belșug în casă.

7. Lumânările aprinse în noaptea de Crăciun trebuie să fie lăsate să se stîngă singure, pentru a avea un an bun.

MESAJE DE PAŞTE: Cele mai frumoase gânduri pentru urări și felicitări la prieteni, familie şi colegi, de Învierea Domnul... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri