Antena Căutare

Mesajul misterios găsit de polițiști pe o bancnotă de un dolar: "Sunt în viață!"

Mikelle Biggs, în vârstă de 11 ani, a fost văzută ultima dată în faţa casei sale din Arizona, în ianuarie 1999. De curând, poliţiştii care au investigat cazul au primit o bancnotă de un dolar, care conţine un mesaj cel puţin misterios. Aceștia se tem că ar putea fi vorba despre o glumă proastă. 

Mikelle Biggs, în vârstă de 11 ani, a fost văzută ultima dată în faţa casei sale din Arizona, în ianuarie 1999. De curând, poliţiştii care au investigat cazul au primit o bancnotă de un dolar, care conţine un mesaj cel puţin misterios. Aceștia se tem că ar putea fi vorba despre o glumă proastă.

Oamenii legii s-au dus cu gândul la fetiţa de 11 ani, dispărută în urmă cu 19 ani. Bancnota, din 2009, le-a fost înmânată acestora în Neenah, pe 14 martie, la o distanţă de peste 2000 de kilometri, faţă de casă copilei.

"Numele meu este Mike Biggs răpită din Mesa AZ. Trăiesc!", este mesajul scris pe bancnotă.

Poliţiştii încă investighează cazul lui Mikelle, în speranţa că vor găsi orice indiciu, deşi, în cazul de faţă, ar putea fi vorba doar despre o glumă macabră.

Sora lui Mikelle este ultima care a văzut-o pe faţă, în 1999, cele două jucându-se împreună, în faţa casei, asteptaman maşina de îngheţată. Copila a dispărut, în doar 90 de secunde, după ce s-a despărţit de Kimber.

Tradiția IEPURAȘULUI de Paște. De unde provine și ce nu știai despre ea... Momentul ȘOCANT în care un parașutist moare, după ce se lovește de altul, în aer. S-a izbit puternic de pământ!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x