Antena Căutare

Mihai Daniel, ispită la Insula Iubirii sezonul 7, s-a pozat alături de mama lui. Cum arată femeia și ce au observat mulți

Mihai Daniel, fosta ispită de la Insula Iubirii sezonul 7, și-a luat prin surprindere urmăritorii atunci când s-a pozat alături de mama lui.

colaj foto cu mihai daniel la insula iubirii sezonul 7 Galerie
Fosta ispită de la Insula Iubirii i-a uimit pe mulți când a dezvăluit cum arată mama sa | Antena 1

Mihai Daniel a fost ispită atât în sezonul 6 al emisiunii Insula Iubirii, cât și în sezonul 7. Acesta s-a făcut remarcat de fiecare dată și se laudă în prezent cu numeroși urmăritori în mediul online.

De curând, pe contul său personal de Instagram a publicat o fotografie în care apare alături de mama sa, iar poza a făcut senzație și a adunat numeroase aprecieri și comentarii.

Mihai Daniel, ispită la Insula Iubirii sezonul 7, s-a pozat alături de mama lui. Cum arată aceasta

Mihai Daniel a fost ispită în sezonul 6 al emisiunii Insula Iubirii. Atunci, în timpul petrecut în Thailanda, el a încercat să se apropie și s-o ispitească pe Cerasela. Apoi, am putut să îl revedem în sezonul 7, când a pus ochii pe Claudia Florescu. Totuși, concurenta n-a picat în ispită. La un moment dat, când a simțit că locul său nu mai este acolo, Mihai Daniel a ales să părăsească Thailanda.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 7. Este sau nu Claudia Florescu într-o relație. Ce spune despre o posibilă împăcare cu Bogdan Cîrlan

De meserie skipper, acesta locuiește și muncește în Miami, potrivit declarațiilor făcute în emisiunea de la Antena 1. În plus, deși este fost sportiv, el nu a renunțat niciodată la sport, ci continuă să fie foarte activ din acest punct de vedere, lucru demonstrat de numeroasele imagini în care apare alergând.

Deși își ține viața personală departe de ochii curioșilor, recent acesta a făcut un gest ce i-a luat prin surprindere pe mulți dintre cei care îl urmăresc pe Instagram.

Mai exact, Mihai Daniel a publicat imagini alături de mama lui și nu puțini au fost cei care s-au mirat cât de bine arată cea care i-a dat viață.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 7. Cum s-a filmat Bianca Giurcă, după zvonurile că s-a împăcat cu Marius Moise. În ce ipostază a apărut

„Îți mulțumesc pentru dragostea ta necondiționată, pentru răbdarea nemărginită, căldura uimitoare și sprijinul infinit pe care mi le oferi în fiecare zi. Ești îngerul meu, mama! La Mulți Ani! Te iubesc din toată inima! ❤️”, a scris Mihai Daniel pe contul său de Instagram, în dreptul imaginii în care apare alături de mama sa.

Mândru și zâmbitor, Mihai Daniel pare extrem de fericit că se pozează alături de mama lui, care a impresionat nu doar prin aspectul fizic de invidiat, ci și prin eleganță.

Așa cum era de așteptat, imaginea a aunat instant numeroase aprecieri și comentarii de la urmăritorii de pe Instagram ai fostei ispite masculine de la Insula Iubirii.

Băiatul-profet, care ar fi prezis pandemia de Covid-19, are vești sumbre în legătură cu 2024. Ce spune că se va întâmpla... Iluzie optică virală! Crezi că poți să găsești melcul din imagine? Unde se ascunde vietatea, de fapt. Iată răspunsul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x