Antena Căutare

Miki Love, celebra dj-iță de origine română, a început noul an cu o schimbare majoră de look! Uite cum arată acum fosta concurentă “Splash! Vedete la apă”!

După mai bine de 10 ani, timp în care dimensiunea părului ei a rămas aceeași, doar culorile lui variînd (mov, roșcat, negru, castaniu), Miki Love s-a decis că este timpul pentru o schimbare radicală, așa că s-a hotărât să adopte un nou hair-style

Miki Love, celebra dj-iță de origine română, a început noul  an cu o schimbare majoră de look! Uite cum arată acum fosta concurentă  “Splash! Vedete la apă”!
Miki Love | a1.ro

După mai bine de 10 ani, timp în care dimensiunea părului ei a rămas aceeași, doar culorile lui variînd (mov, roșcat, negru, castaniu), Miki Love s-a decis că este timpul pentru o schimbare radicală, așa că s-a hotărât să adopte un nou hair-style.

Dacă până acum am fost obișnuiți cu Miki Love cu părul lung, în noile poze pe care artista le pune pe pagina oficială de Facebook, observăm că aceasta a renunțat la părul lung în favoarea unui look, cu păr mult mai scurt și blond, care i se potrivește de minune.

Miki Love

Potrivit artistei, schimbarea radicală de look a fost dorită de ceva timp și nu a avut loc dintr-un anumit motiv.

2016 a debutat cu schimbări spectaculoase în viața lui Miki Love, ea a făcut o schimbare majoră a hair-style-ului adoptat iar aceasta face parte dintr-o serie de schimbări pe care dj-ița le-a pregătit pentru anul în curs.

Noul an aduce cu el și prezența pe două locuri foarte bune în topurile dedicate dj-ilor. Conform topului realizat de cei de la TheFDJList.com, Miki Love ocupă locul 9 în topul celor mai bune dj-țe din lume și locul 2 în topul celor mai cunoscuți dj români, conform TheDjList.

Miki Love

Talentata dj-iță pregătește o serie de surprize pe care le vom descoperi în perioada următoare.

Situație nemaiîntâlnită. Pornografia la volan i-a fost fatală... Veste tristă. A murit câinele lui Cristi!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x