Milionarul Dave Asprey vrea să trăiască până la 180 de ani. Ce își injectează în corp pentru a apuca ”măcar” anul 2153

Milionarul Dave Asprey, în vârstă de 47 de ani, vrea să trăiască până la vârsta de 180 de ani și folosește metode bizare pentru a se asigura că prinde ”măcar” anul 2153.

Milionarul Dave Asprey a cheltuit aproape 1 milion de dolari în încercarea de a atinge vârsta de 180 de ani

Getty Images

Dave Asprey, ce și-a făcut averea în domeniul tech, crede că va trăi ”măcar” până în 2153, cu ajutorul unor tehnici extrem de bizare de a se menține tânăr, scrie Daily Mail.

Mai mult, milionarul e de părere că metodele pe care le folosește vor deveni atât de utilizate la nivel mondial, încât vor fi la fel de cunoscute precum telefoanele mobile.

Una dintre metodele folosite de Asprey pentru a-și lungi durata de viață costă 25.000 de dolari pentru fiecare doză.

Ce metode bizare folosește milionarul Dave Asprey pentru a atinge vârsta de 180 de ani

Printre metodele bizare pe care le folosește Asprey pentru a atinge vârsta de 180 de ani se numără criptoterapie, post și injectarea de celule stem în corp, ce costă 25.000 de dolari.

Citește și: Bunica de 81 de ani căsătorită cu un bărbat de 36 de ani. Cum arată noul ei soț, pe care l-a cunoscut pe Facebook

În metoda neconvențională, porțiuni din măduva lui Asprey au fost înlăturate, după care celulele stem i-au fost injectate înapoi în corp.

Milionarul crede ca multe persoane care au acum sub 40 de ani ar putea trăi ”o viață fericită și funcțională” până la 100 de ani dacă ar folosi genul acesta de metode.

Întrebat de ce vrea să trăiască atât de mult, Dave a declarat: ”Sunt curious. Cred că sunt multe lucruri pe care le putem repara și îmbunătăți în lume și nu cred că mi-am terminat misiunea.!

Cât despre posibilitatea ca un trai atât de lung să însemne și că își va privi toți apropiații murind, Dave susține că: ”Nu cred că voi fi singurul care va face asta. Lucrurile la care lucrez sunt inedite, unele dintre ele sunt scumpe, dar altele sunt gratis, precum postul.”

”Metodele vor fi ca telefoanele mobile, toată lumea are telefoane mobila - toată lumea va avea metode să își prelungească viața. Schimbările pot avea loc rapid în societate.”

Dave a cheltuit aproape un milion de dolari pe aceste tehnici menite să îmbunătățească funcționalitatea corpului său.

”Probabil am mai multe celule stem decât oricine altcineva din lume în acest moment pentru ca celulele mele au fost scoase și reintroduse în corp,” a continuat el. ”Așa am mai puține inflamații decât majoritatea persoanelor, prin controlarea modului în care mănânc și dorm, plus alte tratamente împotriva îmbătrânirii.”

”Atunci când suntem mici, avem numeroase celule stem și ne vindecăm precum oamenii tineri,” a continuat el. ”Pe măsură ce îmbătrânim, celulele noastre stem dispar, așa că țin post, ceea ce îmi dă mai multe celule stem și iau acele celule stem și le mut în corp, așa că mp vindec și mă mișc ca o persoană tânără.”

Dave Asprey apelează și la criptoterapie - folosirea temperaturilor mici în terapia medicală pentru tratarea leziunilor țesutului - și își face duș rece de peste 10 ani.

Citește și: Ea 104 ani, el 110! În total, 79 de ani de iubire! Cel mai bătrân cuplu soț și soție, în Cartea Recordurilor. Care este rețeta unei căsnicii de succes. „Ne-am căsătorit în secret”. Foto

”Am o cameră de criptoterapie cu nitrogen lichid la subsolul uneia dintre companiile mele,” a declarat Dave Asprey, milionarul care vrea să atingă vârsta de 180 de ani.

Ultimele știri