Antena Căutare

Mireasa care și-a îmbrățisat fostul iubit la altar ”pentru ultima dată”. Cum a reacționat soțul ei a uimit întreaga lume

Un cuplu a uimit întreaga lume în momentul în care mireasa a cerut permisiunea mirelui să își îmbrățișeze iubitul ”pentru ultima dată”, chiar în fața altarului.

mireasa si mire imbratisare, buchet de flori in mana
Cum a reacționat un mire după ce mireasa a cerut să își îmbrățișeze fostul iubit la altar | Shutterstock

O mireasă tânără și-a uimit invitații și noul soț în momentul în care a întrebat dacă își poate îmbrățisa fostul iubit ”pentru ultima dată”, la doar câteva secunde după ce s-a căsătorit, chiar în fața altarului, scrie Daily Mail.

Utilizatorul TikTok @mayangkumay a publicat pe TikTok video-ul cu gestul neașteptat al miresei, ce a strâns deja peste două milioane de vizualizări.

Cum a reacționat mirele după ce mireasa și-a îmbrățișat fostul iubit

Nunta, ce a avut loc în Malaezia, a uimit invitații și întreaga lume cu gestul tinerei. Video-ul începe cu un tânăr, ce se apropie de cuplu pentru a da mâna cu mirele.

Citește și: Cum arată cele mai scumpe rochii de mireasa care au putut fi îmbrăcate vreodată. Cine a purtat, la propriu, aur și diamante

În acel moment, mireasa se întoarce spre mire și îl întreabă: ”Pot să-l îmbrățișez pentru ultima dată?”

După ce mirele și-a dat acordul, mireasa îl îmbrățișează strâns pe fostul iubit și îl mângăie pe spate, înainte să schimbe câteva cuvinte, în timp ce mirele se uită la cei doi.

Video-ul a provocat mai multe reacții online. Mulți au comentat că a fost un schimb foarte bizar și că mirele părea îndurerat de îmbrățișare, scrie Daily Mail.

La scurt timp după îmbrățișare, fostul iubit vrea să dea mâna cu mirele, ce îl trage spre el și îl îmbrățișează și el, în timp ce mireasa vorbește cu o altă invitată.

Mulți dintre cei care au comentat sub video cred că mirele ”merită mai mult”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

”Vezi cum mirele se uită imediat în jos când își vede soția îmbrățișând fostul iubit,” a scris un utilizator. ”Ce crede familia mirelui?”

”Mâine s-ar putea să-ți ceară permisiunea pentru mai mult...săracul,” a scris alt utilizator.

În schimb, alți utilizatori l-au felicitat pe mire pentru cum a gestionat situația și susțin că are ”o inimă mare”.

Citește și: Cât a costat nunta extravagantă a Melaniei Trump cu Donald Trump. Magnatul a scos din buzunar o sumă colosală

”Dacă el permite, atunci înseamnă că nu e un soț nesigur,” a scris cineva despre situația bizară în care soția i-a cerut permisiunea soțului să își îmbrățișeze fostul iubit, chiar în fața altarului.

(P) Cum te ajută detectivii particulari Vestigo să crești veniturile... Milionarul Dave Asprey vrea să trăiască până la 180 de ani. Ce își injectează în corp pentru a apuca ”măcar” anul 2153...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x