Antena Căutare

Ministrul libanez de Interne a ramas de doua ori fara haina in timpul vizitei in Romania

Ministrul libanez de Interne Marwan Charbel a traiat o experienta pe care nu o va uita atunci cand isi va aminti de Romania. In timp ce se afla in vizita oficiala la Bucuresti, la inceputul acestei saptamani, i s-a furat de doua ori haina, conform publicatiei electronice Naharnet.

Primul incident a avut loc in timpul cinei oferite de presedintele Traian Basescu, in onoarea omologului sau libanez. Marwan Charbel l-a insotit in Romania pe presedintele libanez Michel Suleiman.


Ministrul si-a predat haina la garderoba imediat dupa ce a ajuns, dar in momentul in care a vrut sa plece, aceasta nu a mai fost gasita.

Publicatia libaneza scrie ca oficialii romani l-au informat de disparitia obiectului vestimentar pe presedintele Basescu, care i-a oferit prompt o noua haina ministrului libanez.

Ulterior, in timpul unei alte cine, haina lui Charbel a disparut din nou.

Ziarul precizeaza ca, in ziua urmatoare, ministrului i s-a facut frig in timpul unei ceremonii in care Suleiman a depus o coroana de flori la monumentul soldatilor necunoscuti, astfel ca presedintele a cerut ca Charbel sa primeasca o alta haina.

O localitate din Spania a gasit solutia pentru problemele sale: pune la dispozitie teren agricol pentru cultivarea de ma... FOTO! Tu ti-ai face un asemenea permis auto?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x