Antena Căutare

MINUNE DUMNEZEIASCĂ? S-a întâmplat înainte ca Părintele Nectarie să fie înmormântat! Credincioșii au rămas înmărmuriți (VIDEO)

Părintele Nectarie Vitalis, înmormântat pe 9 februarie, în Grecia, i-a copleșit pe credincioșii prezenți. A fi mişcat mâna în semn de binecuvântare.

Părintele Nectarie Vitalis, înmormântat pe 9 februarie, în Grecia, i-a copleșit pe credincioșii prezenți. Ar fi mişcat mâna în semn de binecuvântare.

“Cuviosul Nectarie Vitalis a trecut la Domnul în ziua de 8 februarie 2018 şi a fost prohodit vineri, 9 februarie. Multă lume a venit să-l conducă spre locul de veci pe cel care în anul 1980 l-a văzut şi a fost tămăduit de Sfântul Nectarie din Eghina (...)

Din înregistrările video de la înmormântare se vede clar cum mâna Cuviosului Nectarie Vitalis se mişcă foarte uşor, în semn de binecuvântare. Nici trupul nu şi-a schimbat culoarea şi arată ca şi cum ar dormi!”, scrie doxologia.ro.

Cea mai mare colonie de pinguini trăieşte pe o insulă din nordul Antarcticii... Abonament la femeile de moravuri uşoare. "Lia Magazia" sau "Napoleon", printre preferatele bucurește...
Alimente care susțin sănătatea orală. Acestea te ajută să ai dinți puternici și un zâmbet frumos
Există mai multe alimente care susțin sănătatea orală, potrivit dentiștilor. La fel de...
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023. Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023 spune că Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor....
Parteneri
Mesaje și felicitări de Ziua Învățătorului
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x