Antena Căutare

Miracol! A căzut peste bord dintr-o navă de croazieră și a fost salvată după zece ore petrecute în apă! Mărturisirile sfâșietoare ale femeii de 46 de ani: ”Mă simt norocoasă!”

O femeie în vârstă de 46 de ani, din Marea Britanie, a fost salvată după ce a căzut peste bord dintr-o navă de croazieră, zece ore mai târziu, conform gărzii de coastă din Croaţia.

O femeie în vârstă de 46 de ani, din Marea Britanie, a fost salvată după ce a căzut peste bord dintr-o navă de croazieră, zece ore mai târziu, conform gărzii de coastă din Croaţia.

Potrivit oficialilor, ea a fost salvată la 10 ore după ce a căzut în Marea Adriatică, la aproape 100 de km distanţă de ţărm și a fost transportată de urgență la spital.

Starea ei de sănătate este, însă bună și a mărturisit că se simte norocoasă că trăiește: „M-am aflat în apă pentru 10 ore iar apoi aceşti oameni minunaţi m-au salvat”.

Căpitanul navei de salvare, Lovro Oreskovic, a declarat că femeia a fost găsită „extenuată” duminică dimineaţă. Se pare că ea se afla pe nava de croazieră Norwegian Star.

Compania care opera croaziera a confirmat că una dintre persoanele aflate la bordul ambarcaţiunii cu destinaţia Veneţia a căzut în apă dar a adăugat că femeia a fost găsită în viaţă şi se află în afara oricărui pericol.

Credit foto: Telegraph.co.uk

Ultimul trend în materie de bere! Care este sortimentul preferat de români e uimitor! Nimeni nu și-ar fi imaginat asta... Fenomenul care a uimit și oamenii de știință. Nimeni nu a găsit până acum o explicație logică a ceea ce se întâmplă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x