Live acum
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Mireasa a izbucnit în lacrimi, în momentul în care a văzut ce fusese scris pe tortul de nuntă: „Am intrat în pământ de rușine!”

Tăierea tortului, la nuntă - unul dintre cele mai emoționante momente pentru fericitul cuplu. Nu e cazul mereu: „Vedeți ce s-a întâmplat? Iată de ce există profesioniști”

Mireasa a izbucnit în lacrimi, în momentul în care a văzut ce fusese scris pe tortul de nuntă: „Am intrat în pământ de rușine!”

După ce au cheltuit mai mult decât și-ar fi dorit pe rochia de mireasă, costumul de ginere, restaurant, DJ, invitații și tot ce mai ține de organizarea unei nunți, doi tineri îndrăgostiți s-au gândit că ar putea economisi bani la capitolul tort de nuntă.

O decizie...nefercită...Întreaga poveste a apărut pe internet, pe un forum dedicat „Rateurilor de la nuntă”.

„Ne-am gândit că putem să comandăm tortul și de la supermarket. Arătau bine și știam sigur că sunt și gustoase. Am dat comanda prin telefon și am stat liniștiti până când ne-a fost livrat, în seara dinaintea nunții”, a povestit mireasa.

Doar că, în momentul în care au desfăcut cutia, și-au dat seama că mesajul de pe tort era departe de ce și-ar fi dorit.

Răzbunarea unei mirese. A aflat că logodnicul o înșela, chiar în ziua nunții. La altar, a dezvăluit totul: „Dragă Alex, am primit mesajele”

În loc să scrie „Wiser Wedding” (n.r. - nunta familiei Wiser), cofetarul a înțeles cu totul altceva. Mirii au primit un tort foarte frumos și foarte mare, pe care stătea scris „Why's there a wedding?” (n.r. - De ce are loc nunta asta?).

Postarea a devenit virală în scurt timp pe Reddit, strângând sute de comentarii.

„V-ați supărat?! Mi se pare genială întâmplarea! Aș fi lăsat tortul așa și, clar, făceam o groază de fotografii cu el.”

„Haha, se putea și mai rău, vă garantez! Lucrez într-un supermarket așa că știu ce zic.”

„Cum îndrăznești să îmbraci rochia de mireasă?!” A fost umilită, după ce s-a fotografiat în „cel mai frumos moment al vieții”

Și-a ales rochia la care visa de când era copilă și a vrut să le arate tuturor cum va arăta în ziua cea mare. Doar că, în loc să primească laude, o tânără a fost umilită! Ce a stârnit furia oamenilor, puteți afla AICI.

Recomandari