Antena Căutare

Moment de panică pentru mai mulți călători. Ce au găsit în vagonul trenului în care se aflau | FOTO

Pasagerii unui tren din Marea Britanie au fugit din vagonul în care se aflau când au dat cu ochii de un șarpe târându-se nestingherit pe lângă scaunele mijlocului de transport.

Colaj cu scaune de tren și un bărbat Galerie
Un șarpe a fost găsit într-un vagon de tren din Marea Britanie | Shutterstock

Șarpele a intrat într-un tren care circula de la Skipton la Leeds. Este vorba despre așa-numitul șarpe de porumb. Deși este inofensiv, șarpele a reușit să sperie câțiva pasageri, potrivit BBC.

Fotografii și videoclipuri ale șarpelui care nu este veninos au fost publicate pe rețelele sociale înainte ca trenul să ajungă în Leeds.

Mai mulți călători au fugit din vagonul în care se aflau, după ce au făcut o descoperire neașteptată în tren

Șarpele, care a primit numele de Noodles, a fost luat de o organizație specializată în îngrijirea reptilelor.

Șerpii de porumb sunt originari din America de Nord. Mulți britanici au un astfel de șarpe acasă, ca animal de companie exotic.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În prezent nu este clar cum a ajuns șarpele în tren. Unii pasageri au spus că s-au ridicat și au mers în alt vagon, după descoperire.

Firma feroviară a declarat că un conductor a fost alertat asupra prezenței unei reptile în timpul călătoriei.

„Prioritatea conductorului a fost siguranța clienților noștri, dar și a șarpelui”, a declarat un purtător de cuvânt al companiei de tren.

Reprezentanții firmei s-au asigurat că zona trenului a fost curățată și au fost întâmpinați în stația Leeds de o echipă care a scos în siguranță șarpele din tren.

Un reprezentat al companiei care a luat în primire șarpele a declarat: „Este într-o stare de sănătate foarte bună, așa că, în mod evident, a fost îngrijit bine înainte de a ajunge în tren. Este un șarpe drăguț, nu dă niciun semn de agresivitate. Ar fi mai degrabă speriat de oamenii din tren. Cineva a spus că inițial a ieșit dintr-un coș de gunoi din tren, așa că asta mă face să cred că a fost aruncat de proprietar".

Citește și: Un bărbat din România a intrat cu un şarpe uriaş la gât, într-un fast-food | Video. Cum a reacționat personalul

Dacă proprietarii săi nu iau legătura cu Noodles în următoarele două săptămâni, i se va găsi un nou cămin.

RSPCA (Compania specializată în reptile) a declarat că luna trecută i-a avertizat pe proprietari să fie "foarte vigilenți", deoarece șerpii devin mai activi pe timp de caniculă.

Evie Button, ofițer științific principal al RSPCA, a declarat că anul trecut organizația caritabilă a primit 1.031 de rapoarte privind șerpi care aveau nevoie de ajutor.

Citește și: Povestea incredibilă a unui copil care a mușcat un șarpe. Ce s-a întâmplat cu animalul la scurt timp

„Șerpii sunt niște artiști excelenți ai evadării și vor profita de ocazia unui gol în ușa unui țarc sau a unui capac care nu este bine fixat pentru a fugi. Anul trecut am preluat mai mult de o mie de rapoarte despre șerpi, cel mai mare număr de apeluri venind în timpul lunilor de vară”.

”Fiara” care a ajuns pe o plajă, chiar în mijlocul oamenilor. Ce e vietatea pe care localnicii o numesc ”vestitorul neno... Furtuna care a transformat, la propriu, plajele de pe litoralul românesc. Imaginile i-au nedumerit pe internauți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x