Antena Căutare

Motivul pentru care un bărbat a renunțat la hârtia igienică, acum 5 ani. În schimb, folosește o anumită plantă: „Ușor de cultivat”

Un bărbat și-a schimbat stilul de viață, renunțând la hârtia igienică și, în schimb, folosind o anumită plantă, cunoscută pentru proprietățile sale similare.

barbat care foloseste o planta in loc de hartie igienica Galerie
Motivul pentru care un bărbat a renunțat la hârtia igienică, acum 5 ani. În schimb, folosește o anumită plantă: „Ușor de cultivat” | Profimedia

Un bărbat care a dat rolele de hârtie igienică pe frunzele unei plante speciale spune că i-a economisit o avere și, totodată, este mult mai prietenoasă cu planeta și funcționează la fel de bine ca cea normală.

Citește și: Povestea femeii care s-a ambiționat să devină păpușa Barbie la 54 de ani. Are propria cutie pentru păpuși în care îi place să stea

Motivul pentru care un bărbat a renunțat la hârtia igienică, acum 5 ani. În schimb, folosește o anumită plantă

Robin Greenfield, în vârstă de 36 de ani, folosește frunzele plantei Plectranthus barbatus sau, în engleză, Blue Spur Flower (trad. urzică indiană), despre care spune că are dimensiunea perfectă și are textura potrivită pentru a o folosi în loc de hârtie igienică, notează Metro.co.uk.

A încetat să mai folosească șervețele sau role de hârtie igienică, cumpărate de la magazin, din 2013 și le-a înlocuit inițial cu batiste sau șervețele din material.

Dar acum cinci ani și-a dat seama că frunzele unei anumite plante sunt un înlocuitor mult mai eficient. A făcut schimbarea și nu regretă nimic! Ecologistul din Asheville, Carolina de Nord, consideră că a economisit mii de dolari.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Și-a dat dulapul la o parte, însă nu se aștepta să descopere scări secrete. Ce a urmat când a coborât la subsol

Și acum speră că alții îi vor călca pe urme și vor încerca ei înșiși asta: „Consumul de hârtie igienică alimentează defrișarea și utilizarea masivă a combustibililor fosili în transporturi.

Așadar, mesajul de a ne crește planta acasă și de a găsi alternative la consumism nu a fost niciodată mai relevant”, a explicat el.

Frunzele florii de Plectranthus barbatus, o plantă originară din Africa și Asia de Sud, au dimensiunea unei bucăți de hârtie igienică, iar textura lor moale le face o alternativă excelentă.

Robin a spus că planta poate fi pur și simplu cultivată acasă pentru a avea o cantitate nesfârșită: „În general, ideea este destul de simplă. În prezent, suntem total dependenți de corporațiile care câștigă milioane prin distrugerea planetei.

Combustibilii fosili și fabricile mari provoacă multe distrugeri, iar cultivarea propriei hârtie de toaletă este și distractiv, și ecologic.

Frunzele sunt super moi, pot rezista la presiune și nu se vor străpunge – în plus, au un miros natural, de mentă.

Planta este ușor de cultivat și, în principiu, nu va dauna mediului înconjurător!”, a mai continuat bărbatul.

Firma non-profit a lui Robin furnizează butași din plantă pentru cei care doresc să o încerce.

Tocmai a încheiat un tur de 11 zile în Florida, unde a vizitat diferite orașe pentru a-și promova campania.

Cei interesați au fost invitați să ia acasă o plantă pentru a începe să o crească în propria lor locuință.

De asemenea, au avut ocazia să stea pe toaleta improvizată a lui Robin și să facă o fotografie sau să înregistreze un videoclip, împărtășind mișcarea #GrowYourOwnTP.

Povestea femeii care s-a ambiționat să devină păpușa Barbie la 54 de ani. Are propria cutie pentru păpuși în care îi pla... Ce vezi prima dată în imagine? Iluzia optică dezvăluie slăbiciunile tale ascunse...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x