Antena Căutare

Motivul uimitor pentru care un bărbat anunță public că vrea să-și părăsească iubita. Ce obicei „respingător” are tânăra

Un tânăr bărbat a stârnit o dezbatere aprinsă după ce a dezvăluit motivul surprinzător pentru care intenționează să se despartă de partenera alături de care are o relație de mult timp. Acesta a făcut publică situația pe rețelele de socializare, atrăgând atenția asupra stilului de viață al tinerei, care a dus la decizia lui de a pune capăt relației.

imagine cu un cuplu care se desparte Galerie
Motivul uimitor pentru care un bărbat anunță public că vrea să-și părăsească iubita. | shutterstock.com

În vârstă de 23 de ani, bărbatul a explicat că partenera sa, de aceeași vârstă, obișnuiește să se hrănească exclusiv cu fast-food și mâncăruri gata preparate, evitând complet alimentele sănătoase, precum legumele și fructele. Refuzul acesteia de a adopta un regim alimentar echilibrat și de a lua în serios grijile legate de sănătate l-au determinat pe tânăr să-și pună întrebări serioase cu privire la viitorul relației lor.

Citește și: O femeie și-a lăsat copiii cu bona, însă a rămas uimită când a descoperit ce făcea aceasta când rămânea singură cu cei mici

Îngrijorat de sănătatea partenerei sale, bărbatul a încercat să o motiveze să își îmbunătățească stilul de viață, însă fără succes

Această lipsă de conștientizare legată de propria sănătate a condus la probleme de sănătate pentru tânăra femeie, iar refuzul ei de a lua măsuri pentru a remedia situația a amplificat tensiunile în cuplu, relatează Mirror.

"Ea spune că nu-i place textura produselor proaspete, dar în cei 5 ani de când suntem împreună, de fiecare dată când încerc să o fac să guste orice mâncare pe care o gătesc cu legume face o criză", a scris el, "la fel și cu fructele".

Situația a ajuns la un punct de cotitură atunci când bărbatul a împărtășit că partenera sa începe să aibă probleme de sănătate serioase din cauza lipsei de vitamine și a stilului de viață nesănătos. "Doctorul a spus că cel mai probabil a fost lipsa de vitamine și lipsa de exerciții fizice. I-am cumpărat niște multivitamine scumpe pentru femei. Le-a luat timp de o săptămână, s-a simțit mai bine, apoi a încetat să le mai ia. Îi reamintesc din când în când să le ia, dar ea găsește mereu un motiv să nu le ia și se simte frustrată de mine pentru că o întreb. Azi a început să se prăbușească din nou, exact la fel ca înainte."

Chiar și după încercările disperate de a o convinge să ia măsuri pentru a-și îmbunătăți starea de sănătate, tânăra a manifestat o rezistență constantă, ducând la frustrare și neînțelegere în cuplu.

El a dezvăluit că prietena lui este dornică să se căsătorească și să aibă copii și, deși el obișnuia să simtă același lucru, însă faptul că ea nu are grijă de sănătatea ei îl face să se răzgândească. El a adăugat: "Nu vreau să mă căsătoresc cu cineva care va fi bolnavă toată viața noastră pentru că nu face efortul minim pentru a fi sănătoasă.

Dacă vom avea copii, cum ar putea ea să dea un exemplu dacă face scandal de fiecare dată când încerc să o fac să guste ceva sănătos? Mă tem să abordez subiectul cu ea pentru că întotdeauna ajunge să fie frustrată și să plângă și nu se schimbă nimic."

Citește și: Ce au descoperit oamenii de știință la lupii cenușii de la Cernobîl. Detaliul ce îi poate ajuta pe oameni în viitor

Deși partenera sa nu se confruntă cu probleme de greutate, bărbatul a subliniat că este preocupat de sănătatea și bunăstarea ambilor și a recunoscut că este îngrijorat în privința viitorului lor împreună. În urma reacțiilor primite pe platforma Reddit, mulți au fost de acord cu decizia sa de a pune capăt relației, considerând că valorile lor legate de sănătate nu sunt compatibile și că este important să aibă un partener care își asumă responsabilitatea pentru propria sănătate și bunăstare.

Citește și: Doi tineri au descoperit o cameră „secretă” în noua lor locuință. Ce adevăr neașteptat a ieșit la iveală despre casă

O femeie și-a lăsat copiii cu bona, însă a rămas uimită când a descoperit ce făcea aceasta când rămânea singură cu cei m... Mireasa și domnișoara de onoare au ajuns la cuțite în ziua nunții. Ce a descoperit la cea care îi era prietenă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x